MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Sony σάς στέλνει στο Μundial

Διαγωνισμός Sony World Photography Awards για ερασιτέχνες φωτογράφους

Monopoli Team

Έως τις 28 Φεβρουαρίου μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό για ερασιτέχνες φωτογράφους Sony World Photography Awards (WPA), και να διεκδικήσετε ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική στο Παγκοσμίο Κυπέλλο 2010.

Η Sony, που είναι χορηγός του Champions League της UEFA και του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2010 της FIFA, επιχειρεί να «παντρέψει» το ποδόσφαιρο με το πάθος για την φωτογραφία. Mέσω λοιπόν του διαγωνισμού και την καθιέρωση της κατηγορίας Sony Campaign Award, προσπαθεί να ανακαλύψει φωτογραφίες οι οποίες υπερβαίνουν τα συνηθισμένα στιγμιότυπα μιας στιγμής δράσης και συλλαμβάνουν τον παλμό, την εορταστική τελετουργία, την συντροφικότητα και την πολιτιστική διάσταση του ποδοσφαίρου.

Ο παγκοσμίως γνωστός φωτογράφος αθλητικών γεγονότων Delly Carr θα προεδρεύσει στην κριτική επιτροπή, ενώ τα δώρα που μπορείτε να διεκδικήσετε είναι ιδιαίτερα δελεαστικά. Ο νικητής θα κερδίσει:

Δύο εισιτήρια VIP για την τελετή βράβευσης του Sony World Photography Awards στις 16 Απριλίου 2009 στις Κάννες, στην Γαλλία, (περιλαμβανομένων των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής για δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο πολυτελείας στην περίφημη λεωφόρο Croisette)

Ένα κιτ της φωτογραφικής μηχανής Alpha 350 (Kkit) με φακό 18-70 mm και Memory Stick χωρητικότητας 2 GB

Την ευκαιρία να είναι ένας από τους φωτογράφους που θα χρησιμοποιήσει η Sony για την επερχόμενη καμπάνια της του 2009, που θα αφορά την ψηφιακή φωτογραφία

Δύο εισιτήρια για έναν αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 στην Νότια Αφρική (περιλαμβανομένης και της διαμονής).

Οι 50 καλύτερεςσυμμετοχές, περιλαμβανομένης και του νικητή, θα εκτεθούν στην εκδήλωση Festival @ The Sony World Photography Awards στις Κάννες, τον Απρίλιο του 2009.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 20 Μαρτίου 2009.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση του Sony World Photography Awards μπορείτε να βρείτε στο www.worldphotographyawards.org

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b