MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μουσική απόλαυση με δυνατά και χαμηλά μπάσα

Η σειρά ΧΒ της Sony αποδίδει τα χαμηλότερα μπάσα από ποτέ

Monopoli Team

Για σας που θέλετε ν’ απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική σε όλη της την ένταση αλλά σε… prive συνθήκες η Sony λανσάρει μια νέα σειρά ακουστικών.

Στη σειρά XB, το design συναγωνίζεται την απόδοση! Τα αρχικά ΧΒ σημαίνουν “eXtraBass” και πράγματι η αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων είναι ακριβής χωρίς να θυσιάζεται η διαυγής απόδοση της ομιλίας στις μεσαίες και οι ήχοι στις υψηλές συχνότητες.

Το μεγάλο πολυτελές μαξιλάρι από συνθετικό δέρμα (στα μοντέλα MDR-XB500/300) μειώνει την διαροή του ήχου στο περιβάλλον και με την επληκτική ηχητική του μόνωση συνεισφέρει στα πλούσια, βροντερά μπάσα. Το μαξιλάρι από ουρεθάνη κατανέμει την πίεση ομοιόμορφα εξασφαλίζοντας άνεση ακόμη και σε πολύωρη χρήση.

Συμπλήρωμα του μεγάλου μαξιλαριού, το πλατύ στήριγμα κεφαλής διαθέτει μια νέα ενιαία σχεδίαση «seamless», η οποία εκτός από την επιπλέον άνεση κατά τη χρήση, προσφέρει και ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Είναι επίσης δαιθέσιμο το in-earμοντέλο MDR-XB20EX, το οποίο αποδίδει δυνατά μπάσα χάρη στην καινοτόμα ακουστική σχεδίαση ‘directvibe’ που ελαχιστοποιεί την διάχυση του ήχου.

Η σειρά ακουστικών ΧΒ με το σύστημα ExtendedBass θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Απρίλιο του 2009.

Περισσότερα από Αγορές