MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέα μοντέλα Sony Cybershot

Έχετε προσέξει ότι τελευταίως οι μικρές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές εξελίσσονται απίστευτα γρήγορα σε δυνατότητες και τεχνικά χαρακτηριστικά ενώ, ταυτόχρονα, γίνονται ολοένα και πιο προσιτές οικονομικά; Τόσο, ώστε να μπαίνουμε διαρκώς στον πειρασμό να κάνουμε δώρο την παλιά μας «κόμπακτ» στα βαφτιστήρια μας και να αγοράζουμε το τελευταίο μοντέλο.

Monopoli Team

Έναν τέτοιον «πειρασμό» αποτελούν και τα τρία καινούρια μοντέλα CyberShot που παρουσίασε η SONY στη Διεθνή Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών που διεξάχθηκε στο Λας Βέγκας ανάμεσα στις 8 και τις 11 Ιανουαρίου: Tα DSC-W210, DSC-W220 και DSC- S950.

Τα πρώτα δύο μοντέλα έχουν ανάλυση 12.1 ενεργά megapixel σε συνδυασμό με φακό Carl Zeiss και 4x οπτικό ζουμ. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot (η W220 οπτικό SteadyShot). Με την βοήθεια της υψηλής ευαισθησίας (μέγιστο ISO 3200) το σύστημα SteadyShot δίνει πιο ευκρινείς φωτογραφίες μειώνοντας τους κραδασμούς της μηχανής. Διαθέτουν ευρυγώνιο φακό 30mm και δύο λειτουργίες που είναι γενικά πολύ δημοφιλείς στους ερασιτέχνες φωτογράφους: το Smile Shutter που ενεργοποιεί αυτόματα το κλείστρο όταν κάποιος μέσα στο κάδρο χαμογελάσει και το Face Detection που αναγνωρίζει πρόσωπα και εστιάζει σ’ αυτά. Επιπλέον, υπάρχει και το σύστημα Intelligent Scene Recognition το οποίο προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της μηχανής ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος ενώ, τις φωτογραφίες που τραβήξατε θα μπορέσετε να τις απολαύσετε στην 2.7 ιντσών LCD οθόνη. Και οι δύο μηχανές βγαίνουν σε διάφορα χρώματα όπως ασημί, μαύρο, ρόζ, μπλέ ή πράσινο.

Το τρίτο νέο μοντέλο, το S950, είναι πιο κατάλληλο για «αρχάριους» φωτογράφους. Έχει ανάλυση 10.1 λειτουργικά megapixel, 4x οπτικό ζουμ, έξι προεπιλεγμένες λειτουργίες λήψης Scene Selection και τη λειτουργία Easy Shooting η οποία απλοποιεί το χειρισμό της μηχανής προβάλλοντας οδηγίες στην οθόνη. Υπάρχει κι εδώ η βελτιωμένη λειτουργία Face Detection και το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot σε συνδυασμό με ευαισθησία ως 3200 ISO. Αν την προτιμήσετε, θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία χρώματα: ασημί, μαύρο και ροζ.

Και τα τρία μοντέλα θα κυκλοφορήσουν μέσα στο Φεβρουάριο ενώ, στο ελληνικό website της SONY, όπου παρουσιάζονται λεπτομερώς, μπορείτε να τα προ-παραγγείλετε (Τιμές: 200 για την W210, 220 για την W220 και 140 για την S950).

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b