MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
25
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Σ. Χατζηιωάννου βραβεύει νέους επιχειρηματίες

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Στα βραβεία της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και του Αlba Business School

O Σ. Χατζηιωάννου βραβεύει νέους επιχειρηματίες - Monopoli.gr
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο ιδρυτής του Easy Group, χορηγεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου», στο πλαίσιο των βραβείων που έχει θεσμοθετήσει η Λέσχη Επιχειρηματικότητας.

Το βραβείο αυτό, πέρα από την ηθική αναγνώριση, θα αποφέρει στον/στην επιχειρηματία ή την ομάδα νέων επιχειρηματιών που θα βραβευθεί το χρηματικό έπαθλο των 50.000 που θα πρέπει να επενδυθεί ως κεφάλαιο στην επιχείρηση. Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στη διαδικασία της βράβευσης είναι:

1.Η ηλικία του υποψηφίου να είναι κάτω των 40 ετών
2.Κατοχή τουλάχιστον του 50% της επιχείρησης από τον υποψήφιο και άσκηση της διοίκησης από αυτόν
3.Η επιχείρηση να έχει ιδρυθεί μεταξύ 9/2003 και 9/2007
4.Η επιχείρηση να απασχολεί κατά μέσο όρο την τελευταία διετία όχι λιγότερους από πέντε υπαλλήλους
5.Η επιχείρηση να έχει κύκλο εργασιών το τελευταίο οικονομικό έτος τουλάχιστον 300.000

Ο κος Χατζηιωάννους, σχολιάζοντας τη σημασία του Βραβείου, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Έχοντας ιδρύσει περισσότερες επιχειρήσεις από ότι οι περισσότεροι επιχειρηματίες, αντιλαμβάνομαι την έννοια του ρίσκου αλλά και της ανταμοιβής. Μερικές από τις επιχειρήσεις μου δεν ήταν τόσο επιτυχημένες όσο άλλες, όμως είμαι ακόμα εδώ μιας και πιστεύω ότι κάθε επιχειρηματίας πρέπει να βάζει στοιχήματα που είναι σε θέση να χάσει. Ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης όμως, η οικονομία χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους σαν εμάς… ’λλωστε, εμείς δημιουργούμε τις τόσο απαραίτητες θέσεις εργασίας για την τόνωση της οικονομίας! …Σε αυτό το πνεύμα, θέλω και εγώ να σταθώ δίπλα στις συναρπαστικές και καινοτόμες νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ελλάδα».

Προκειμένου να φτάσουν στο τελικό στάδιο επιλογής, οι υποψήφιοι θα πρέπει να δείξουν ότι εντόπισαν μια ευκαιρία, βρήκαν νέους και διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης, ανέλαβαν κινδύνους και διατήρησαν το ρυθμό δράσης τους σε υψηλά επίπεδα. Ειδική Επιτροπή που αποτελείται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και ακαδημαϊκά στελέχη του ALBAGraduateBusinessSchool, θα κάνει την αρχική αξιολόγηση και θα υποβάλλει στο Διοικητικό Συμβούλιο και τον Στέλιο Χατζηιωάννου κατάλογο με τρεις υποψηφίους. Το όνομα του ατόμου που θα βραβευθεί, θα ανακοινωθεί κατά το ετήσιο δείπνο που παραθέτει η Λέσχη Επιχειρηματικότητας για την απονομή των Βραβείων της, στα τέλη Νοεμβρίου 2009.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν μέχρι τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009, στο ALBA Graduate Business School, συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του βραβείου www.alba.edu.gr/stelios με έναν από τους τρόπους που περιγράφονται. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.alba.edu.gr/stelios ή στο ALBA Graduate Business School, κ. Ηλιάνα Ευθυμιάδη, τηλ. 210 8964531 (εσωτ. 320), email: [email protected].

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Από το «λαϊκό δικαστήριο» του Βάγκνερ Μόουρα έως τους εκρηκτικούς Sabaton: 10 λόγοι να βγεις από το σπίτι αυτό το Σ/Κ
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 10 δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Γιορτή λήξης στην Πειραιώς 260 με θέατρο, μουσική και open mic
Εικαστικά
Μουσείο Ακρόπολης: Πανσέληνος Αυγούστου με διερυρμένο ωράριο και ξενάγηση
Εκδηλώσεις
Από την ανατρεπτική «Ειρήνη» του Νίκου Καραθάνου έως τον Μάριο Φραγκούλη: Όσα θα κάνουμε την Παρασκευή στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Free City: 8 δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουλίου
Εκδηλώσεις
Πάρος: Η «Μήδεια» με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Φεστιβάλ στο Πάρκο 2026
Εκδηλώσεις
Metropolitan-The Urban Theater: Παραστάσεις για όλη την οικογένεια και μια κωμωδία τη νέα θεατρική σεζόν
Εκδηλώσεις
Free City: 5 εκδηλώσεις για δωρεάν διασκέδαση την Πέμπτη 23 Ιουλίου
Εκδηλώσεις
Όπερα, χορός και οι καταιγιστικοί Godsmack: Όσα θα κάνουμε την Πέμπτη στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Ηρακλής Μαινόμενος: Η rock opera του Δημήτρη Μαραμή σε πανελλήνια πρεμιέρα στη Θήβα
Cine News
Το Full Moon Sleepover επιστρέφει: Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ξενυχτά με Steven Spielberg