MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
04
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο «Οι γυναίκες εδώ δεν τραγουδάνε» του Σπύρου Καπώνη από τις εκδόσεις Αγγελάκη
  Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου «Οι γυναίκες εδώ δεν τραγουδάνε» του Σπύρου Καπώνη από τις εκδόσεις Αγγελάκη.

  «Οι γυναίκες εδώ δεν τραγουδάνε» είναι ο τίτλος του μυθιστορήματος του Σπύρου Καπώνη, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αγγελάκη.  Μια ιστορία αγάπης, έρωτα, ονείρων, απώλειας και περιπλάνησης στο χρόνο και το χώρο, μέσα στο μυαλό και την ψυχή του κεντρικού ήρωα.

  Από πολύ νωρίς ο καπετάν Μανούσακας κατάλαβε πως η νεογέννητη κόρη του θα χρειαζόταν την προστασία του, αφού η γυναίκα του είχε χαθεί για πάντα. Αν μάθαιναν οι μουσουλμάνοι για την ύπαρξη αυτού του παιδιού, θα ήξεραν  το αδύνατο σημείο του και θα κινδύνευαν και οι δυο. Έπρεπε να μεγαλώσει με άλλους γονείς. Η έμπιστή του είχε γεννήσει την ίδια εποχή το αγοράκι της. Αυτή μαζί με τον άντρα της θα μεγάλωναν τα παιδιά σαν δίδυμα.

  Δεν χόρτασε το «κόρη μου» ο καπετάν Μανούσακας. Ακόμα κι όταν αναγκάστηκε να της ομολογήσει την αλήθεια, πως ήταν ο πατέρας της, έπρεπε να τη λογοδώσει με τον γιο του ανθρώπου που του έσωσε τη ζωή, να την αποχωριστεί και να τη στείλει στα Χανιά να σπουδάσει μέχρι το λύκειο. Μα και σαν τελείωσε και την περίμενε να γυρίσει για να τιμήσει την «κόκκινη κλωστή» και τον λόγο των καπεταναίων, η ζωή είχε αρχίσει να παίρνει έναν άλλον δρόμο… Έναν δρόμο που κανένας δεν περίμενε και κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει… Γιατί όλοι έκαναν το σωστό…

  Όμως η μοίρα και ο έρωτας αλλιώς διατάζουν… Αλλού σε πάνε και αλλού σε φέρνουν… Κι όταν ορίζει η καρδιά τα πράγματα, οι άνεμοι και οι θύελλες ξεσπάνε πάνω στους ανθρώπους, χωρίς κανένας να μπορεί να προβλέψει το τι θα απογίνουν…

  Αριθμός Σελίδων: 430
  Τιμή πώλησης: 12,60 €

  Βιογραφικό συγγραφέα

  Ο Σπύρος Καπώνης γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Πέρασε στη Νομική Αθήνας αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκε με τα νομικά. Προτίμησε τη σκηνοθεσία και τη συγγραφή σεναρίων για την ελληνική τηλεόραση. Έχει δουλέψει για όλα τα κανάλια, κρατικά και ιδιωτικά.

  Τελευταίες σειρές που έχει σκηνοθετήσει είναι: «Μια αγάπη, μια ζωή», «Το σπίτι δίπλα στη θάλασσα», «Μου το κρατάς μανιάτικο» κ.ά.

  Επίσης έχει γράψει το σενάριο για τη σειρά «Το φτερούγισμα του γλάρου» βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο, όπως και άλλα σενάρια για αυτοτελή επεισόδια και καθημερινές σειρές. Είναι παντρεμένος με τη Στέλλα Γρίβα, ηθοποιό, και έχουν δύο κόρες. Μένει στον Γέρακα Αττικής.

  ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!
  Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (SHARE) στο άρθρο
  • Nα πατήσετε το tab ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

  Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 24 Νοεμβρίου. 

  Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο monopoli.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού και οι νικητές παραλαμβάνουν το δώρο τους από τις Εκδόσεις Αγγελάκη (Χαρ. Τρικούπη 41, Αθήνα / Τηλ: 2103826220), ενώ αν είναι από την επαρχία, το βιβλίο θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης με τις εκδόσεις.

  ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  Αλλαγή μεγέθους γραμμάτων
  Επιλογή contrast