MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο «Lockdown» του Peter May από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα
  Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου «Lockdown» του Peter May από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.

  Ανακοίνωσαν πως το είκοσι πέντε τοις εκατό του συνόλου του πληθυσμού θα νοσήσει από τον ιό. Εβδομήντα ή ογδόντα τοις εκατό από το ποσοστό αυτό θα καταλήξει. Ήξερε ήδη πως είχε εκτεθεί ευθέως στον ιό, και οι προβλέψεις ήταν δυσοίωνες.

  Μία πόλη σε καραντίνα

  Λονδίνο. Το επίκεντρο μιας παγκόσμιας πανδημίας. Μια μητρόπολη σε καθολικό lockdown. Η βία και η κοινωνική αναταραχή απειλούν να επικρατήσουν. Ο στρατιωτικός νόμος έχει ήδη επιβληθεί. Κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής από τον θανατηφόρο ιό, που έχει κοστίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους. Το σύστημα υγείας συντρίβεται υπό το βάρος των συνθηκών.

  Ένα δολοφονημένο παιδί

  Σε ένα εργοτάξιο για ένα νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης, οι εργάτες ανακαλύ- πτουν τον σάκο με τα οστά ενός δολοφονημένου παιδιού. Ένας αδίστακτος δο- λοφόνος δρα ανεξέλεγκτος στην πόλη. Στόχος του, να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποτρέψει την ταυτοποίηση του μακάβριου αυτού ευρήματος.

  Μία πανίσχυρη συνωμοσία

  Ο επιθεωρητής Τζακ Μακνίλ, μετρώντας τις τελευταίες ώρες του στην υπηρεσία, αναλαμβάνει δράση. Στο μεταξύ, η καριέρα και ο γάμος του καταρρέουν, ενώ η οικογένειά του βρίσκεται στον απειλητικό κλοιό του ιού. Οι δυνάμεις του κα- κού παρακολουθούν κάθε κίνησή του, έτοιμες να σκοτώσουν ξανά ώστε να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ποιος θα τον σταματήσει πρώτος – ο ιός ή οι δολοφόνοι;

  Σχήμα: 13 χ 20
  Σελίδες: 368
  Τιμή: 15,90€

  Ο Peter May γεννήθηκε στη Σκωτία το 1951. Ήταν ήδη επιτυχημένος δη- μοσιογράφος σε ηλικία 21 ετών και έκανε το λογοτεχνικό του ντεπούντο στα 26 του. Όταν το πρώτο του μυθιστόρημα επιλέχθηκε και διασκευά- στηκε για μια μεγάλη τηλεοπτική σειρά του BCC, εγκατέλειψε τη δημοσιο- γραφία και, στη διάρκεια των δεκαπέντε ετών που ακολούθησαν, έγινε ένας από τους πιο γνωστούς σεναριογράφους τηλεοπτικών σειρών στη Σκωτία. Το 1996 επέστρεψε στην πρώτη του αγάπη, τη συγγραφή. Έκτοτε υπηρετεί τη λογοτεχνία με πάθος, έχοντας συγγράψει και εκδώσει πάνω από 25 βιβλία, μεταξύ των οποίων τους κύκλους μυθιστορημάτων The China Thrillers (1999-2010), The Enzo Files (2006-2017), The Lewis Tril- ogy (2011-2013).

  Έχει τιμηθεί με πλήθος λογοτεχνικών βραβείων στη Γαλλία και στη χώρα του, ενώ έλαβε το Βραβείο Barry στις ΗΠΑ για το μυθιστόρημα Black- house, το πρώτο της σειράς The Lewis Trilogy.

  ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!
  Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (SHARE) στο άρθρο
  • Nα πατήσετε το tab ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

  Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου. 

  Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο monopoli.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού και μέχρι να αρθεί το lockdown τα βιβλία θα αποστέλλονται με courier στους νικητές. Μετά το lockdown όσοι είναι από Αθήνα θα παραλαμβάνουν από το βιβλιοπωλείο (Ακαδημίας και Λυκαβηττού 1).

  ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  Αλλαγή μεγέθους γραμμάτων
  Επιλογή contrast