MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  Διαγωνισμός: Κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας €2000 από την DASH και αποκτήστε την κουζίνα των ονείρων σας!
  Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε μία δωρο-επιταγή αξίας 2000€ για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με την εγγύηση ενός άψογου αποτελέσματος από την DASH!

  Dash Kitchen: 30 χρόνια εμπειρία στις κουζίνες στην Ελλάδα

  Μοντέρνα ή κλασικά έπιπλα κουζίνας; Κουζίνα, λειτουργική, όμορφη αισθητικά, υπερσύγχρονη ή ένας συνδυασμός αυτών; Πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε στο μυαλό σας την ιδανική κουζίνα, χρειάζεστε έμπνευση, αλλά και μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με όλες τις πτυχές της κουζίνας.

  Η εταιρία DASH®, μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των επίπλων κουζίνας γερμανικής ποιότητας, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας. Παρουσιάζοντάς σας τις δικές τους προτάσεις και ιδέες με διαφορετικούς τύπους εντοιχιζόμενων κουζινών, υπέροχα στοιχεία διακόσμησης, χρώματα και τελειώματα, ειδικές αρχιτεκτονικές λύσεις, υψηλής ποιότητας τεχνολογικές λύσεις για εντοιχιζόμενες κουζίνες και ευέλικτα αξεσουάρ, σας παρέχουν όλη την απαραίτητη γνώση που χρειάζεστε για να περάσετε στον σχεδιασμό της δικής σας ξεχωριστής κουζίνας, με τη βοήθεια ειδικού συμβούλου διακόσμησης.

  Αποκτήστε έπιπλα κουζίνας γερμανικής πιστοποίησης και κατασκευής, εύκολα και απλά

  Ο σωστός σχεδιασμός, η αισθητική και η επιλογή υλικών και χρωμάτων παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του χώρου. Από τη μία πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βάση στις λειτουργίες μιας κουζίνας, να υπάρχει άνετη κίνηση των ατόμων μέσα σε αυτή, να επιτρέπεται η συνδυαστική χρήση κάποιων hot spots, όπως ο νεροχύτης, φούρνος κ.α., να υπάρχουν αρκετοί αποθηκευτικοί χώροι και άλλα πολλά και εξίσου σημαντικά, που μπορεί να μην περνούν από το μυαλό σας την ώρα που οραματίζεστε την ιδανική για εσάς κουζίνα.

  Παράλληλα, η αισθητική του χώρου είναι σημαντική. Η επιλογή των υλικών, των χρωμάτων και των επίπλων καθορίζουν το ύφος του χώρου, το αν θα είναι μοντέρνας ή κλασικής αισθητικής, έτσι ώστε να αποπνέεται και η αντίστοιχη διάθεση για δημιουργία μέσα στην κουζίνα και όμορφες οικογενειακές στιγμές.

  Η DASH® διαθέτει τον υψηλότερο λόγο ποιότητας – τιμής της αγοράς σε:
  • Έπιπλα κουζίνας
  • Πάγκους εργασίας
  • Ηλεκτρικές συσκευές
  • Διαχωριστικά δωματίων
  • Συστήματα κουφωμάτων
  • Πόρτες
  • Ντουλάπες
  • Γραφεία

  Κουζίνα: Ένας από τους σημαντικότερους χώρους του σπιτιού

  Η κουζίνα αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους ενός σπιτιού, καθώς σύμφωνα με έρευνες εκεί περνάμε καθημερινά τουλάχιστον το 40% του χρόνου μας. Αυτό που θέλουμε είναι η κουζίνα μας να συνδυάζει όμορφη αισθητική και ταυτόχρονα λειτουργικότητα, δηλαδή από τη μία να αισθανόμαστε όμορφα μέσα σε αυτή, αλλά την ίδια στιγμή να υπάρχει ασφάλεια και εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών μας.

  Γι’ αυτό αν σε κάτι πρέπει να δίνεται προτεραιότητα είναι η ανακαίνιση της κουζίνας μας, όχι μόνο γιατί αναβαθμίζεται αισθητικά ο χώρος, αλλά και η ποιότητα της καθημερινότητάς μας μέσα σε αυτή.

  Εάν, λοιπόν, αυτή την περίοδο σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές στην κουζίνα σας, χρειάζεστε καθοδήγηση από ειδικούς και αναζητάτε μία εταιρία με εμπειρία, που να συνδυάζει ποιότητα και τιμή, τότε η εταιρία DASH® είναι εδώ για εσάς.

  Μια επένδυση ζωής!

  Το σπίτι μας, είναι πολύ σημαντικό να μάς αρέσει, να νιώθουμε καλά μέσα σε αυτό, αφού σε αυτό περνάμε ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, δημιουργούμε αναμνήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και περνάμε όμορφες στιγμές. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να φροντίζουμε τους χώρους του, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες ανάγκες μας, αφού πρόκειται για τον δικό μας προσωπικό χώρο. Την ίδια στιγμή, ανάλογο βάρος πρέπει να δίνεται και στην ποιότητα, καθώς κάθε ανακαίνιση που κάνουμε στο σπίτι μας αποτελεί «επένδυση» και σίγουρα θέλουμε αυτή να διατηρηθεί σε βάθος χρόνου.

  Αποκτήστε τα έπιπλα κουζίνας της εταιρίας DASH® με μόνο 3 βήματα!

  Η DASH® σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την ιδανική κουζίνα με βάση τον χώρο, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τρια απλά βήματα:

  • Μπείτε στο www.dash.com.gr.
  • Στείλτε μια κάτοψη της κουζίνας ή μια δική σας απλή επιμέτρηση με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
  • Σύμβουλος διακόσμησης της DASH® σας καλεί για τις λεπτομέρειες.
   Πραγματοποιείτε εξ αποστάσεως σύνδεση μέσω υπολογιστή για την παρουσίαση του σχεδίου και την διαμόρφωση της τελικής αξίας της κουζίνας σας.

  Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε με ειδικές τιμές εάν πραγματοποιήσετε κάποια online παραγγελία! 

  Aftercare

  Η DASH® είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα που διαθέτουν Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για όλα τα σημεία πώλησης και για όλους τους πελάτες, παραμένοντας κοντά τους για πολλά χρόνια μετά την πώληση. Οι εγγυήσεις δίνονται με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των προϊόντων, εφόσον αρχικά πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος με αυτοψία Τεχνικού Εξυπηρέτησης Πελατών και εφόσον υπάρχουν ηλεκτρικές συσκευές, να δοθούν οδηγίες χρήσεως στα ελληνικά.

  SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

  Το monopoli.gr σε συνεργασία με την εταιρία DASH® σας κάνουν δώρο μία δωροεπιταγή αξίας 2000€ σε έπιπλα κουζίνας για να ανακαινίσετε τον χώρο σας!

  ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΞΙΑΣ 2000€
  Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (SHARE) στο άρθρο
  • Nα πατήσετε το tab ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

  Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2021

  Το όνομα του νικητή θα δημοσιευθεί στο monopoli.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Ο νικητής θα λάβει με email τη δωροεπιταγή από την εταιρία DASH®

  ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ