MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Διαγωνισμός: Kelly Thoma Trio «Νυχτερινή Πτήση» στο Theatre Of The No
Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 21.00

Το Theatre of the No φιλοξενεί το Kelly Thoma Trio την Παρασκευή 3 Απριλίου στις 21:00, προσκαλώντας το κοινό σε μια μοναδική «Νυχτερινή Πτήση»πέρα από χρόνο και τόπο. Η Κέλυ Θωμά, λυράρισσα και συνθέτρια σύγχρονης τροπικής μουσικής, συμπράττει με τους εξαιρετικούς μουσικούς Νίκο Παπαϊωάννου στο βιολοντσέλο και Παύλο Σπυρόπουλο στο μπάσο, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο, προσωπικό ηχητικό κόσμο.

 Μέσα από την πλέξη παλαιότερων και νέων συνθέσεων, αλλά και αυτοσχεδιασμών εμπνευσμένων από μουσικές παραδόσεις του κόσμου, το τρίο διαμορφώνει μια εμπειρία βαθιά εκφραστική και πολυεπίπεδη. Special guest η Χρυσάνθη Γκίκα στην πολίτικη λύρα, προσθέτοντας ένα ακόμη ηχόχρωμα που εμπλουτίζει τη μουσική αφήγηση της βραδιάς.

Από τις πρώτες της μαθητείες με τον σπουδαίο Ross Daly, μέχρι τις πολυετείς συνεργασίες με κορυφαίους μουσικούς από όλο τον κόσμο όπως οι Djamchid, Bijan και Keyvan Chemirani, Zohar Fresco, Pedram Khavar Zamini, Efrén López, Dhruba Ghosh, Ballake Sissoko, Mayu Shviro, Yurdal Tokcan, Shubhankar Banerjee, Ahmet και Omer Erdogdular, Huun Huur Tu – η Θωμά έχει χτίσει έναν ήχο πλούσιο, πολύχρωμο και ανοιχτό σε κάθε πολιτισμική επιρροή. Από το 2008, η συνεργασία της με το κουαρτέτο εγχόρδων Tokso στη Νορβηγία ενσωματώνει κελτικές και σκανδιναβικές επιρροές, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τη μουσική της αφήγηση και χαρίζοντάς της έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που συνδέει παράδοση, φαντασία και σύγχρονη δημιουργία.

Η δισκογραφία της  Anamkhara (2009), 7Fish (2014) και Άμα κοπάσουν οι καιροί (2018) αποκαλύπτει ένα μουσικό σύμπαν γεμάτο φως, σκιά και συναισθήματα, ενώ οι εμφανίσεις της σε κορυφαίες σκηνές όπως Carnegie Hall, Queen Elizabeth Hall, Berliner Philharmoniker, Theatre de la Ville, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Ηρώδειο σφραγίζουν την πορεία μιας μουσικής που ενώνει κόσμους, πολιτισμούς και ψυχές. Με το Night Flight, η Θωμά μάς καλεί να αφεθούμε σε ένα ταξίδι όπου η μουσική γίνεται γλώσσα του συναισθήματος, της ανακάλυψης και της δημιουργίας.
Κέλυ Θωμά: Λύρα
Νίκος Παπαϊωάννου: Βιολοντσέλο
Παύλος Σπυρόπουλος: Μπάσο
Guest: Χρυσάνθη Γκίκα: πολίτικη λύρα
Tιμή Εισιτήριου: 12€

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την προηγούμενη μέρα

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο monopoli.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού και θα βρίσκονται στο ταμείο του ΤΗΕATRE OF THE NO (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 3, Αθήνα)

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ