Η πρώτη μεγάλη μέρα για την ελληνική εκπροσώπηση της Eurovision είναι σήμερα 11/2, καθώς απόψε θα παρακολουθήσουμε στην ΕΡΤ τον α’ ημιτελιό του Sing for Greece.
Συγκεκριμένα, οι 28 υποψήφιοι που θα διαγωνιστούν στους δύο Ημιτελικούς, την Τετάρτη 11 και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, διεκδικούν την πρόκριση στον Τελικό, η οποία καθορίζεται αποκλειστικά με την ψήφο του κοινού.
Στον Τελικό, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, το νικητήριο τραγούδι θα αναδειχθεί από τον συνδυασμό της ψηφοφορίας του κοινού (50%), καθώς και δύο κριτικών επιτροπών, μιας ελληνικής (25%) και μιας διεθνούς (25%). Σε περίπτωση ισοβαθμίας, υπερτερεί η ψήφος του κοινού.
Ο α’ ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχήματα προκύπτουν και τα μεγάλα φαβορί που θα φαίνεται ότι περνάνε εύκολα στον μεγάλο τελικό.
Φυσικά, το απόλυτο από αυτά είναι ο Akylas με το Ferto.
Διαβάστε περισσότερα και ανακαλύψτε αναλυτικά τα φαβορί στο znews.gr