MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Στέγη: Β’ φάση προπώλησης με Tilda Swinton, Λάνθιμο και τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της σεζόν

Tilda Swinton, Γιώργος Λάνθιμος, Γιάννης Αγγελάκας και Tiago Rodrigues είναι μερικά από τα ονόματα που έρχονται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση με το έργο τους, καθώς ανοίξε η Β’ φάση προπώλησης.

Monopoli Team

Το 2026 μπαίνει στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και φέρνει παραστάσεις θεάτρου και χορού σε πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα, αποκλειστικές συζητήσεις με τη Diane Morgan και τη Miranda July στην Κεντρική Σκηνή. Μια μεγάλη έκθεση της Tilda Swinton στο Onassis Ready που δημιούργησε μαζί με την καλλιτεχνική της «οικογένεια» και παράλληλα 6 φορές που η ίδια μέσα από ρούχα της, οικογενειακά κειμήλια και προσωπικά αντικείμενα μοιράζεται την ιστορία της ζωής της. Μουσικές που ξεπερνούν είδη, χώρες και κοινά. Και μια νέα Φάση προπώλησης που ανοίγει τώρα για τις πιο αναμενόμενες παραγωγές της σεζόν.

Τι έρχεται στη Στέγη

Συνεχίζονται τον Ιανουάριο ο Οιδίποδας του Robert Icke και Ο Χορός των Εραστών του Tiago Rodrigues με ελληνικούς θιάσους, η Diane Morgan έρχεται τον Ιανουάριο στη Στέγη με το ανατρεπτικό, αφοπλιστικό της χιούμορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Οιδίποδας» στη Στέγη12.09.2018

Τον Φεβρουάριο, το STEGI.RADIO Takeover 2026 καταλαμβάνει ξανά ολόκληρο το κτίριο της Στέγης με ένα ισχυρό lineup: Carl Craig, Moodymann, MC Yallah, Omar Souleyman και άλλοι καλλιτέχνες και djs που εκπροσωπούν το πιο ζωντανό κομμάτι της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής.

Το NÔT της Marlene Monteiro Freitas, η διεθνής παραγωγή των Onassis Dance Days 2026, φέρνει στην Κεντρική Σκηνή ένα τελετουργικό ξέσπασμα που εντυπωσίασε την Αβινιόν.

Τον Μάρτιο, ο Γιάννης Αγγελάκας παρουσιάζει το νέο του έργο, Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα, μια φωτεινή και συγκινητική παράσταση σε σκηνοθετική επιμέλεια Γιώργου Γούση. Tον ίδιο μήνα, σ’ ένα σπάνιο καλλιτεχνικό γεγονός ο Γιώργος Λάνθιμος παρουσιάζει στο -1 για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια φωτογραφική έκθεση από το πληθωρικό κινηματογραφικό του σύμπαν αλλά και από λήψεις που τράβηξε στην Ελλάδα, και ο Mariano Pensotti φέρνει στη Μικρή Σκηνή μια τρυφερή ιστορία για πατέρες, γιους και τις διαδρομές που αλλάζουν ζωές.

Τον Απρίλιο, η Miranda July παρουσιάζει το κινηματογραφικό της σύμπαν και το νέο της μυθιστόρημα All Fours (2024) σε μια συζήτηση αφιερωμένη στην αγάπη και στις πολλαπλές εκδοχές της.

Τον Μάιο, η Tilda Swinton φέρνει στο Onassis Ready μια βαθιά προσωπική έκθεση, με έργα οκτώ στενών συνεργατών της, από τον Pedro Almodóvar έως τον Tim Walker, χαρτογραφώντας το δικό της ξεχωριστό καλλιτεχνικό σύμπαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDiane Morgan: Η “Philomena Cunk” στη Στέγη για μια συζήτηση με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου12.09.2018

Την ίδια περίοδο, ο Tiago Rodrigues επιστρέφει με την Απόσταση και το By Heart, δύο παραστάσεις που μιλούν απευθείας στο συναίσθημα. Και τον Ιούνιο, ο The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης) μεταμορφώνει τη Στέγη στη δική του «Αυστραλία»: ένα πολυμορφικό project με τη μορφή συναυλίας, θεατρικής παράστασης, κινηματογραφικού αφιερώματος, βίντεο-εγκατάστασης, έκθεσης φωτογραφίας, αλλά και ταξιδιού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

https://www.onassis.org/el/news/the-best-presale-phase-is-now-again

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εικαστικά
It’s always the sun: Έκθεση φωτογραφίας για το νέο λεύκωμα της Ελισάβετ Μωράκη
Εκδηλώσεις
ΜΠΙΖΖΖ… 2026: Οι παραστάσεις που ξεχώρισαν στο Off-Off Athens Theatre Festival 2025, έρχονται στο Επί Κολωνώ
Εκδηλώσεις
Η ΚΟΑ με Ντάνιελ Χόουπ και Σίμο Παπανα στο Μέγαρο, η «Αφροδίτη» του Jeff Koons στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Free City: Τι θα κάνεις δωρεάν σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου
Εκδηλώσεις
Στέγη: Τρεις προσβάσιμες παραστάσεις για «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Δράσεις
Διήμερο για την τέχνη στον δημόσιο χώρο από την ομάδα εικαστικών +oikismos
Εκδηλώσεις
«Αστόρια» στο Παλλάς, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος σε μια μουσική συνάντηση με τους Diederik Wissels και Ana Rocha – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Cine News
Νύχτες Πρεμιέρας: «Late Night Specials» προβολές με Σκορσέζε και Κιούμπρικ
Εκδηλώσεις
Kirill Gerstein και Chamber Orchestra of Europe στο Φεστιβάλ της Άνοιξης – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Δραστηριότητες
Πριν έρθει η Λευτεριά: Ένα ψηφιακό οδοιπορικό στην Ελληνική Επανάσταση από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού
Εικαστικά
ΕΜΣΤ: Διήμερο Συμπόσιο για τη θέση της μη ανθρώπινης ζωής στην κοινωνία
Εκδηλώσεις
Συναυλία αλληλεγγύης για τον λαό της Κούβας στο Πάρκο Ελευθερίας