MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
16
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γεράσιμος Μιχελής: Το συγκινητικό αντίο του MEGA στον «κακό» του «Παρά Πέντε»

Λίγο πριν την έναρξη της επανάληψης της σειράς «Παρά Πέντε» στο MEGA, ένα συγκινητικό μήνυμα προβλήθηκε για τον αγαπημένο ηθοποιό που «έφυγε» χθες Τρίτη 15 Ιουλίου.

Monopoli Team

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο – και όχι μόνο –  η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου Μιχελή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης 15 Ιουλίου, ύστερα από σκληρή μάχη με τη νόσο του κινητικού νευρώνα.

Ο ηθοποιός είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Παρά Πέντε», ενσαρκώνοντας έναν από τους «κακούς» χαρακτήρες της ιστορίας, ρόλος που τον καθιέρωσε τηλεοπτικά.

Η είδηση της απώλειάς του προκάλεσε κύμα συγκίνησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν δημόσια. Μεταξύ αυτών και ο Πατρίκιος Κωστής, με τον οποίο συνδέθηκε μέσα από τη σειρά ως το τηλεοπτικό του «ταίρι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓεράσιμος Μιχελής: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού12.09.2018

Συγκινητική ήταν και η κίνηση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, που θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του ηθοποιού δημοσιεύοντας μια κάρτα με το λιτό μήνυμα «Αντίο Γεράσιμε» ακριβώς πριν από την έναρξη του επεισοδίου, κατά την χθεσινή προβολή της σειράς σε επανάληψη.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Γεράσιμος Μιχελής: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού
ShowBiz
Έκλεψαν ακυκλοφόρητα τραγούδια της Beyoncé από αυτοκίνητο
ShowBiz
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής – Η ανακοίνωση της οικογένειας
ShowBiz
Kanye West: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και trafficking από την πρώην βοηθό του
ShowBiz
Η Κέιτ Γουόλς παρέδωσε μαθήματα τολμηρού στιλ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
ShowBiz
Θοδωρής Κατσαφάδος: Η συγκινητική ανάμνηση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
ShowBiz
Χρήστος Μάστορας: Ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι πια κομμάτι της ψυχής μου (vid)
ShowBiz
Ο Λεωνίδας Κακούρης για την κατάθλιψη: “Το «θηρίο» παραμονεύει για όλους”
Cine News
Έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Μάντσεν
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)