Από το σινεμά στην Αρχιτεκτονική: Ένα αρχιτεκτονικό γραφείο της Κυψέλης γιορτάζει τη δύναμη των ιδεών μέσω ενός δημιουργικού διαλόγου
Το ετήσιο συνέδριο της A&M Architects ένωσε AI, ψυχική υγεία, τοπίο και κινηματογράφο σε μια μέρα γεμάτη έμπνευση.

Το ετήσιο συνέδριο της A&M Architects επέστρεψε δυναμικά, φέρνοντας στο επίκεντρο τον διάλογο μεταξύ διαφορετικών κλάδων και την αξία της έμπνευσης στον σύγχρονο επαγγελματικό χώρο.
Την περασμένη Δευτέρα 23 Ιουνίου, στον χώρο του Margi Farm, η A&M άφησε για λίγο πίσω τον σχεδιασμό και τις προθεσμίες, για να ακούσει. 5 προσκεκλημένοι ομιλητές, από πέντε διαφορετικούς κόσμους, μοιράστηκαν προσωπικές ιστορίες, εμπειρίες και προοπτικές που στόχο είχαν να προκαλέσουν σκέψη, να μεταδώσουν ιδέες και να “ξεκλειδώσουν” δημιουργικότητα.
Οι ομιλητές:- Michael Paleodimos – Cinematographer, Academy Award Winner for Best Short Film (Stutter)
- Eirini Latsiou – Mental Health Therapist for Employees | Co-Founder of Human&co
- Eleni Tsirintani – Landscape Architect
- Stefanos Karagos – AI Expert | Founder of Xplain
- Jenny Christodoulou – Partner at Blue Cycle |A company specializing in circular economy & sustainable transformation
Καθένας με τη δική του φωνή, αλλά όλοι με κοινό στόχο: να εμπνεύσουν ένα κοινό που δεν αποτελείται από “τυχαίους θεατές”, αλλά από τους ανθρώπους που καθημερινά σχεδιάζουν, διαχειρίζονται και εξελίσσουν πολύπλοκά έργα του γραφείου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή βράβευσης της ομάδας της A&M και ένα closing party στους ελαιώνες της φάρμας, κλείνοντας τη μέρα με ουσία και συναίσθημα.
Μέσα από αυτό το συνέδριο, η A&M επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να χτίζει κοινότητες γνώσης και συνεργασίας, δημιουργώντας πλαίσια που ευνοούν τον δημιουργικό διάλογο, την ενσυναίσθηση και την εξέλιξη.
Με έδρα την Αθήνα, η A&M Architects προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών που περιβάλλουν την Αρχιτεκτονική και το Design, ενσωματώνοντας όλες τις ειδικότητες σχεδιασμού (Interior Design, Engineering & raphic Design) σε συνδυασμό με τη διαχείριση του έργου (Project Management).
Με 70 μέλη και 6 υπηρεσίες κάτω από την ίδια στέγη, η A&M σηματοδοτεί 42 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό κατοικιών, ξενοδοχείων, κτιρίων γραφείων και μικτής χρήσης όπως επίσης και εμπορικά καταστήματα αλλά και χώρους εστίασης σε αεροδρόμια.