MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το πιο αστείο που μπορείς να πεις σε αυτήν τη χώρα είναι “κάνω καριέρα”» (vid)

«Στην Ελλάδα δεν σε αφήνουν να αποδείξεις τίποτα» σχολίασε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4”.

Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων: Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί το καλοκαίρι τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στην κωμωδία του Γκολντόνι
Monopoli Team

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε χθες, 03/06, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία μέχρι τώρα, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες στην Ελλάδα.

Η συζήτηση πήγε στον ρόλο του στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», με τον ίδιο να σχολιάζει: «Αν δεν με ήξερε ο κόσμος, και έκανα αυτόν τον ρόλο, θα έλεγαν “Αυτός έτσι είναι στη ζωή του”. Επειδή με ήξερε ο κόσμος από το “Είσαι το ταίρι μου” και τα “Εγκλήματα”, καταλάβαιναν  ότι δεν είμαι εγώ αυτό. Ο ρόλος στους “Μήτσους” δεν θα ήταν πρόβλημα για έναν νέο ηθοποιό, απλά μετά θα έπρεπε να αποδείξει ότι έχει κι άλλη γκάμα», είπε χαρακτηριστικά.

Με αυτή την αφορμή, η κουβέντα πήγε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι: «Εδώ στην Ελλάδα δεν σε αφήνουν να αποδείξεις τίποτα, όλα τα αρνητικά τα ‘χουμε σε αυτήν τη χώρα. Το πιο αστείο που μπορείς να πεις σε αυτήν τη χώρα είναι “κάνω καριέρα”. Δεν μπορείς να κάνεις καμία καριέρα εδώ. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κανείς πραγματικά δεν θα σε βοηθήσει. Υπάρχουν φυσικά εξαιρέσεις, όμως οι περισσότεροι γυρνούν την πλάτη. Είναι αυτό που λέμε οι “καρεκλοκένταυροι”. Δεν εννοώ μόνο στη δική μου δουλειά, εννοώ γενικότερα».

Στην ερώτηση για το πώς μπορεί να αλλάξει αυτή η πραγματικότητα, ο Βασίλης Χαραλαμόπουλος απάντησε: «Δεν τους θανατώνω τους νέους, τους βοηθάω. Όλο αυτό το γυρίζω με το φέρσιμό μου στη δουλειά. Από τη στιγμή που έχω τη δυνατότητα και θεωρούμαι “θιασάρχης”, με τον τρόπο που φέρομαι στη δουλειά και στους ανθρώπους είναι σαν να ήθελα οι νεότεροι να λειτουργούν με τρόπο σεβαστικό απέναντι στη δουλειά και κυρίως στους συναδέλφους τους. Επειδή το κάνω εγώ, θα ήθελα πάρα πολύ να το ζηλεύουν και να το κάνουν και οι νεότεροι».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Ο υπηρέτης δύο αφεντάδων”, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με την οποία θα ταξιδέψει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά εκατομμυρίων σε Μουσείο Γυναικείας Ιστορίας
ShowBiz
Lily Collins: Κυκλοφόρησε η καμπάνια που γύρισε σε Πετράλωνα και Νέα Μάκρη
ShowBiz
«Χάρισε απλόχερα το ταλέντο του»: H Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο
ShowBiz
Βικτώρια Φασιανού: Η γενναιόδωρη κίνηση στον άνδρα που έσωσε έργο του πατέρα της από τις φωτιές στο Λος Άντζελες
ShowBiz
Project Hail Mary: Ο Ryan Gosling σε αποστολή ενάντια στον χρόνο με το TAG Heuer Connected Calibre E5
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel