MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
30
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Στον νέο της δίσκο η Cilia Katrali κάνει «Πατίνια στο Φεγγάρι»

Η Cilia Κatrali κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ, με τίτλο “Πατίνια Στο Φεγγάρι”, από την Walnut Entertainment.

Monopoli Team

Η Cilia Κatrali κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ “Πατίνια Στο Φεγγάρι” (Walnut Entertainment). Πρόκειται για μια συλλογή αφηγήσεων παράξενων ιστοριών της πόλης και της υπαίθρου, κάποτε ρεαλιστικών και κάποτε όχι, που δεν έχουν -σχεδόν ποτέ- κανένα τέλος, αλλά ούτε ψάχνουν κιόλας.

Η παραγωγή των τραγουδιών έγινε από τον Διγενή και τον papatanice στα στούντιο της Mellowsophy Music, όπου γράφτηκαν και οι μουσικές των τραγουδιών που επένδυσαν τους στίχους της Σίλιας.

Στο άλμπουμ θα ακούσουμε μεταξύ άλλων το “Bανίλια” με τη συμμετοχή του Monsieur Minimal, τις “Μαριονέτες” σε μουσική και παραγωγή του Papazó, τον “Ντόριαν” με τη συμμετοχή της katscenes, και τη “Στοιχειωμένη Πόλη” με τη συμμετοχή του Σπύρου Παρασκευάκου.

Τα τραγούδια του δίσκου

1. Ο Κύριος τίποτα

2. Κάτι ζωντανό

3. Ορίζοντας

4. Πατίνια στο φεγγάρι

5. Βανίλια feat Monsieur Minimal

6. Ντόριαν feat katscenes

7. Κεράσια του Απρίλη

8. Μαριονέτες feat Papazó

9. Στοιχειωμένη πόλη feat Spiros Paraskevakos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPlisskën Music Week: Για 5 ημέρες το Plisskën καταλαμβάνει τον Λυκαβηττό12.09.2018

Άκουσε τα “Πατίνια Στο Φεγγάρι” στο Spotify ή στο YouTube.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα