MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
01
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

Παγκόσμια Ημέρα Paloma: H Patrón γιόρτασε με cocktail στον χώρο τέχνης Τhe Intermission

Δροσερές palomas με super premium τεκίλα Patrón στο πριβέ after-party των εγκαινίων της πολυαναμενόμενης έκθεσης Jean-Michel Basquiat: Untitled.

Monopoli Team

Στις 22 Μαΐου, ημέρα αφιερωμένη παγκοσμίως στο δημοφιλές cocktail Paloma, η πρωτοφανής επιτυχία των εγκαινίων της πολυσυζητημένης έκθεσης JeanMichel Basquiat: Untitled στο χώρο τέχνης The Intermission, απογειώθηκε με Palomas φτιαγμένες με Patrón super premium τεκίλα, σε ένα πριβέ after-party που θύμιζε τα θρυλικά κλαμπ της Νέας Υόρκης των 80s και πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας στο λιμάνι του Πειραιά.

Έλληνες και διεθνείς προσκεκλημένοι, εικαστικοί καλλιτέχνες και συλλέκτες, δημοσιογράφοι και key opinion leaders από όλους τους χώρους των τεχνών και της δημιουργίας, καθώς κι ένα πολύχρωμο party crowd, έδωσαν το παρών σε μια βραδιά που μας μετέφερε στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της αμερικάνικης μητρόπολης την εποχή που εκεί δημιουργούσε το «radiant child» της νεοϋρκέζικης εικαστικής σκηνής. Σε αυτό συνέβαλε και το uplifting dj set του θρυλικού star dj Stretch Armstrong, ο οποίος ταξίδεψε ως την Ελλάδα αποκλειστικά για το opening party των εγκαινίων.

Ευγενία Νιάρχου & Μπιάνκα Μπραντολίνι

Όλο το βράδυ οι καλεσμένοι απολάμβαναν Paloma cocktails με super premium τεκίλα Patrón στο παλλόμενο dancefloor, σε ένα «talk of the town» party που κράτησε ως το πρωί. Ανάμεσά τους η Ευγενία Νιάρχου και η Μπιάνκα Μπρντολίνι, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Saske και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά «super premium τεκίλα». Χάρη στην άριστη πρώτη ύλη, στην αναλλοίωτη χειροποίητη διαδικασία παραγωγής και στην αφοσίωση των ανθρώπων της αναγνωρίζεται σε όλον τον κόσμο ως η απόλυτη επιλογή ανάμεσα στους ανθρώπους, που με γνώση, εμπειρία και γούστο εκτιμούν τα εκλεκτά αποστάγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔροσερές Patrón Palomas & Margaritas στην Astir Beach12.09.2018

Και σήμερα που η τεκίλα είναι πιο δημοφιλής από ποτέ και όλοι μιλάνε για το αγαπημένο «tequila cocktail» της μόδας, η Paloma με τη μοναδική γεύση της τεκίλα Patrón είναι αδιαμφισβήτητα η νο1 super premium επιλογή διεθνώς!

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
Εταιρικές Δράσεις
Chiesi “We ACT Day” 2025: Περιβαλλοντική ευθύνη σε δράση
Εταιρικές Δράσεις
Conrad Corfu: Το νέο πολυτελές resort της Hilton υπόσχεται την απόλυτη απόδραση στο Ιόνιο
Εταιρικές Δράσεις
«Έχεις Μήνυμα»: Η νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της GSK για τους γυναικολογικούς καρκίνους
Εκδηλώσεις
Θεατρικό εργαστήριο για άτομα με άνοια και φροντιστές στο ΚΠΙΣΝ
Εταιρικές Δράσεις
Η δύναμη της πρόληψης στο Avenue Mall – Μια δράση ζωής με το “Άλμα Ζωής”
Δράσεις
Seventeen: Με την πρωτοβουλία Celebrate your Scars υποστηρίζει γυναίκες που έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού
Εταιρικές Δράσεις
Νέα εποχή για τη δουλειά και τα ταξίδια: Το Go Flexy έρχεται στην Ελλάδα
Εταιρικές Δράσεις
Το Ηeraklio Travel ξεκινάει το νέο «ταξίδι» του ως Regal Travel Management Company
Αγορές
Ανακαλύψτε τα Fashion Shopping Days στο Designer Outlet Athens
Αγορές
Ο χορός των σχέσεων μέσα από τη νέα καμπάνια της Answear
Εταιρικές Δράσεις
Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean: 20% έκπτωση για όλες τις κρατήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο
Εταιρικές Δράσεις
The Campari Hotel: To Campari γιόρτασε την έναρξη του Negroni Week με ένα μοναδικό event στο Μπάγκειον