ΝΕΑ
Παράταση για τη διαδικασία καθαρισμού των οικοπέδων
Παράταση 45 ημερών έλαβε η διαδικασία καθαρισμού των οικοπέδων. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του πρωθυπουργού με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Credits: Laurie Byrne / Unsplash
Monopoli Team
25.04.2025
A
A
«Σωστά δόθηκε παράταση ως τις 15 Ιουνίου», είπε ο Πρωθυπουργός καλώντας σε μεγαλύτερο αριθμό καθαρισμών «στο πλαίσιο μιας συλλογικής προσπάθειας έναντι ενός φαινομένου που θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο στην αντιμετώπισή του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠροκηρύχθηκαν 530 μόνιμες θέσεις ειδικευμένων ιατρών σε νοσοκομεία του ΕΣΥ12.09.2018
Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, ο καθαρισμός οικοπέδων δίχως αμφιβολία προστάτεψε περιουσίες και βοήθησε την Πυροσβεστική. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε, επίσης, για την προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού και τόνισε ότι ο αριθμός των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι φέτος μεγαλύτερος από ποτέ ενώ αυξάνεται και ο αριθμός των εθελοντών.
Διαβάστε περισσότερα στο Reporter.gr.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Έργα από τη Συλλογή Τέχνης της Eurobank στο Μουσείο Μπενάκη
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Ένα μουσικοθεατρικό αναλόγιο στο Θέατρο Ολύμπια
Η 38η Τελετή Απονομής των European Film Awards αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης “Ψαρογιάννης” Ξυλούρης
Η Ανάστασις, του Λέοντος Τολστόι στο Θέατρο Noūs Creative
Ο Πέτρος Κλαμπάνης γιορτάζει στο Half Note 10 χρόνια από το “Minor Dispute”
Η Βίκυ Καρατζόγλου τραγουδά λαϊκά «άνευ όρων» με special guests στον Σταυρό του Νότου
Ιεροτελεστία, του Γκιγιώμ Πουά σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη στο Εθνικό
Το ιστορικό Κουαρτέτο Μποροντίν επιστρέφει στο Μέγαρο
Το φετινό Onassis Dance Days ΄26 μάς προσκαλεί σε μια μοναδική εμπειρία μεταμόρφωσης