MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

158 έργα σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών σε δημοπρασία με προσιτές τιμές

Έργα των Τσαρούχη, Μόραλη, Χατζηκυριάκου Γκίκα, Φασιανού και άλλων μεγάλων δημιουργών σε τιμές που ξεκινούν από 200€.

Μαρία Πωπ, Κάπου σ’ έναν πεζόδρομο κοντά στον Κεραμεικό, υδατογραφία σε χαρτί, 24Χ34cm, Εκτίμηση €1.200-1.600
Monopoli Team

Μια εξαιρετική ευκαιρία για την απόκτηση έργων τέχνης σε προσιτές τιμές προσφέρει η «Ανοιξιάτικη δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης» της VERGOS Auctions. 158 δημιουργίες επιλεγμένες από την έμπειρη ομάδα του ιστορικού Οίκου, περιλαμβάνονται στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του Οίκου, την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ.

Αλέκος Φασιανός, Πολυκατοικίες, μεταξοτυπία με φύλλα χρυσού, 63×42 cm, Εκτίμήση €1.000-1.500

Με τιμές εκτίμησης που ξεκινούν από 200€ τα έργα της δημοπρασίας προσφέρονται για όσους αναζητούν μοναδικά αντικείμενα τέχνης για να ανανεώσουν τον χώρο τους αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη συλλογή έργων τέχνης.

Νικόλαος Α. Χριστόπουλος, Η γοργόνα όπως την εξιστορούσαν οι παλαιοί Καπετανέοι, λάδι σε hardboard, 21X26cm, Εκτίμηση €700-900

Γιάννης Τσαρούχης, Γιάννης Μόραλης, Νίκος Χατζηκυριάκος Γκίκας, Αλέκος Φασιανός, Γιάννης Ψυχοπαίδης, Γιάννης Γαΐτης, Διαμαντής Διαμαντόπουλους, Pavlos, Παναγιώτης Τέτσης, Πάνος Βαλσαμάκης, Αντώνης Κυριακούλης, Σωτήρης Σόρογκας, Βασίλης Σπεράντζας, Τάσος Μαντζαβίνος συγκαταλέγονται ανάμεσα στα 93 ονόματα καταξιωμένων καλλιτεχνών της προσεχούς δημοπρασίας.

Γιάννης Τσαρούχης, Πορτρέτο, χρωματιστά μολύβια σε χαρτί, 29Χ21,5cm, Εκτίμηση €700-900

Με την συγκεκριμένη κατηγορία δημοπρασιών που χαρακτηρίζεται από προσιτές τιμές εκκίνησης, η VERGOS Auctions ενθαρρύνει την ευρύτερη φιλότεχνη κοινότητα να ανακαλύψει την νεοελληνική τέχνη μέσα από τα έργα μεγάλων δημιουργών της ελληνικής εικαστικής σκηνής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανακαλύψτε περισσότερα έργα και ενημερωθείτε για τους τρόπους συμμετοχής στη δημοπρασία: www.vergosauctions.com.

Περισσότερα από Εικαστικά
Σχετικά Θέματα
Δράσεις
Διήμερο για την τέχνη στον δημόσιο χώρο από την ομάδα εικαστικών +oikismos
Art & Culture
Ο Ανδρέας Αγγελιδάκης στήνει ένα «Escape Room» στη Biennale της Βενετίας
Εικαστικά
Πίνακας του El Greco ανακαλύφθηκε “κρυμμένος” στο Βατικανό
Εικαστικά
ΕΜΣΤ: Διήμερο Συμπόσιο για τη θέση της μη ανθρώπινης ζωής στην κοινωνία
Δραστηριότητες
Μουσείο Βορρέ: Εργαστήρια δημιουργικού χορού για οικογένειες με παιδιά
Εικαστικά
WOW Athens 2026: Οι εκθέσεις και οι περφόρμανς του φεστιβάλ που δίνουν φωνή στην έμφυλη εμπειρία
Εικαστικά
Έφτασε στο Μεσολόγγι ο εμβληματικός πίνακας του Ντελακρουά
Εικαστικά
Van Gogh, The Immersive Experience: Η επιτυχημένη έκθεση συνεχίζει το εικαστικό της ταξίδι στην Αθήνα
Art & Culture
Ο Γιώργος Λάνθιμος, αν άντεχε, θα φωτογράφιζε στη Γάζα
Εικαστικά
Πίσω από τη βιτρίνα: Γυναίκες της δουλειάς και της ζωής -Έκθεση στο Καπνεργοστάσιο
Εικαστικά
Athens Photo World 2026: Αυλαία για το μεγάλο φεστιβάλ φωτοδημοσιογραφίας στην Τεχνόπολη
Art & Culture
Είσαι ό,τι φοράς: Έκθεση αφιερωμένη στη Σοφία Κοκοσαλάκη στο Μουσείο Μπενάκη