MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
21
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Μανούσο Μανουσάκη – «Σκηνοθέτησε με τα ωραία σου τα κοντινά τους αγγέλους εκεί πάνω»

Τα δικά τους αντίο στον σπουδαίο σκηνοθέτη είπαν οι Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιάννης Αϊβάζης, καθώς και η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Monopoli Team

Θλίψη σε όλον τον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος σκηνοθέτης του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών το βράδυ της Τετάρτης (20/11), ενώ νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Με μια λιτή ανάρτησή της στα social media η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου αποχαιρετά τον «μαέστρο» της μικρής και μεγάλης οθόνης, εκφράζοντας τη μεγάλη θλίψη της για την απώλεια του Μανούσου Μανουσάκη.

Επίσης, για την απώλεια του Μανούσου Μανουσάκη πληροφορήθηκε και ο Λάκης Λαζόπουλος κατά την πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέθανε ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά εκατομμυρίων σε Μουσείο Γυναικείας Ιστορίας
ShowBiz
Lily Collins: Κυκλοφόρησε η καμπάνια που γύρισε σε Πετράλωνα και Νέα Μάκρη
ShowBiz
«Χάρισε απλόχερα το ταλέντο του»: H Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο
ShowBiz
Βικτώρια Φασιανού: Η γενναιόδωρη κίνηση στον άνδρα που έσωσε έργο του πατέρα της από τις φωτιές στο Λος Άντζελες
ShowBiz
Project Hail Mary: Ο Ryan Gosling σε αποστολή ενάντια στον χρόνο με το TAG Heuer Connected Calibre E5
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel