MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
30
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Τεράστια υποκρισία η πολιτική ορθότητα» (vid)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μαζί με τη Ρένια Λουιζίδου, και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκαν και οι δύο αν νιώθουν ότι αυτοπεριορίζονται λόγω της πολιτικής ορθότητας.

Photo credits: Ελίνα Γιουνανλή / Monopoli.gr
Monopoli Team

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε την πολιτική ορθότητα «τεράστια υποκρισία», προσθέτοντας ότι έχουν ξεφύγει τα πράγματα.

«Υπάρχει ένα θέμα, ασφαλώς. Για εμένα ήταν αναμενόμενο, με την έννοια ότι όταν πάει κάτι να αλλάξει προς μία κατεύθυνση, θα υπάρξει μία πρώτη περίοδος ανισορροπίας, θα πάει στο άλλο άκρο», σχολίασε από την πλευρά της η Ρένια Λουιζίδου.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω ότι θα ισορροπήσει αυτό το πράγμα και δεν θα κινείται σε τέτοιες ακρότητες ευθιξίας πάνω στα πράγματα. Δεν με ζορίζει προσωπικά, με την έννοια ότι θέλω να πιστεύω ότι πάντα- στο πλαίσιο της ευγένειας και της διακριτικότητας- είχα ένα όριο αυτολογοκρισίας, δεν χρειάστηκε η εποχή να μου το επιβάλει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSexy Laundry: Σπύρος Παπαδόπουλος κσι Ρένια Λουιζίδου για 4η χρονιά στο Θέατρο Κάππα12.09.2018

«Μέχρι να ισορροπήσουν εγώ θα είμαι έξαλλος. Το θεωρώ μια τεράστια υποκρισία. Επειδή είναι καινούριο παιχνιδάκι, μέχρι να βρει τα γράδα του η υποκρισία χτυπάει κόκκινο», σχολίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Ήμουν παρών σε συζήτηση που λέει η άλλη ‘δεν καταλαβαίνω, συναντάς κάποιον και λέει να σου συστήσω τη γυναίκα μου. Τη γυναίκα σου; Τι θα πει σου; Είμαι δικιά σου;’ Και λέω, τώρα αν είχα ένα γιαούρτι στο έριχνα», συνέχισε.

«Ακούς πάρα πολλές βλακείες, έχουν ξεφύγει. Δεν μπορούν να μιλήσουν άνθρωποι. Εγώ δεν σκοπεύω να το κάνω. Μακάρι να βρω ένα έργο που να προκαλεί τόσο πολύ που θα το κάνω επί τούτου. Γιατί με κάνει έξαλλο αυτή η υποκρισία. Δεν μπορώ καθόλου», κατέληξε ο ηθοποιός.

Σημειώνεται πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου βγάζουν τα συζυγικά τους άπλυτα στη φόρα στην παράσταση «Sexy Laundry» που ανεβαίνει, για 4η χρονιά, στο Θέατρο Κάππα.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Κηδεία Όζι Όζμπορν: Η στιγμή που η Σάρον Όσμπορν φτάνει στην Black Sabbath Bridge
ShowBiz
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Δεν ήμουν ζεν πρεμιέ. Απλώς παρίστανα τον ωραίο» (vid)
ShowBiz
Χρύσα Ρώπα: «Είμαι λαϊκή ηθοποιός – Θα ήθελα να παίξω Εκάβη»
ShowBiz
Οι Oasis τρολάρουν το viral σκηνικό με την kiss cam
Cine News
Μάλκολμ Τζαμάλ Γουόρνερ: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του Cosby Show
ShowBiz
Coldplay: H προειδοποίηση του Chris Martin, μετά το viral περιστατικό με τον CEO
ShowBiz
«Είμαι η Τζο»: Η σειρά για την Ελληνίδα Μπρίτζετ Τζόουνς κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1
ShowBiz
Γεράσιμος Μιχελής: Το συγκινητικό αντίο του MEGA στον «κακό» του «Παρά Πέντε»
ShowBiz
Γεράσιμος Μιχελής: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού
ShowBiz
Έκλεψαν ακυκλοφόρητα τραγούδια της Beyoncé από αυτοκίνητο
ShowBiz
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής – Η ανακοίνωση της οικογένειας
ShowBiz
Kanye West: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και trafficking από την πρώην βοηθό του