MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το Campari γιόρτασε το Negroni Week με δράσεις σε περισσότερα από 200 bars σε όλη την Ελλάδα

Για μία εβδομάδα, οι φίλοι του εμβληματικού cocktail είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν negroni σε ξεχωριστές εκδοχές σε αγαπημένα bars

Monopoli Team

Το Campari γιόρτασε το Negroni Week, τη μεγάλη γιορτή του εμβληματικού cocktail Negroni, διοργανώνοντας μοναδικές δράσεις σε περισσότερα από 200 bars σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες 15 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια του Negroni Week, τα συνεργαζόμενα bars σέρβιραν πάνω από 10.000 classic & twisted negronis, ενισχύοντας τον παγκόσμιο κοινωφελή οργανισμό Slow Food, που ασχολείται με ζητήματα διαφάνειας και βιωσιμότητας στον κλάδο της εστίασης.

Οι φίλοι του negroni είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστές εκδοχές του και μοναδικά guest shifts με πρωταγωνιστές τους Red Hands, τους bartenders τoυ Campari Academy, οι οποίοι μοιράστηκαν μυστικές συνταγές αποδεικνύοντας ότι το Negroni εξελίσσεται και συνεχίζει να εμπνέει το κόσμο του mixology. Επιλεγμένα bars σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μεταμορφώθηκαν σε κινηματογραφικά σκηνικά με ένα εντυπωσιακό AI photobooth που μετέφερε τους καλεσμένους στο κόκκινο χαλί των ονείρων τους, neon κατακόκκινα φώτα και καρέκλες σκηνοθέτη.

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με ένα private Masterclass από τον Kυριάκο Κουτρουμπή, Brand Ambassador του Campari Academy, ο οποίος μοιράστηκε τη μοναδική ιστορία και τα μυστικά του cocktail που γεννήθηκε το 1919 κι έχει γραφτεί με Campari, και δημιούργησε το απόλυτο classic negroni το οποίο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτοί καλεσμένοι, αναμεσά τους και η αγαπημένη ηθοποιός, Τόνια Σωτηροπούλου, Brand Ambassador του Campari.

Μπορείτε να απολαύσετε τις εμπειρίες του φετινού Negroni Week εδώ.

Περισσότερα από Στην Πόλη
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Free City: Τι θα κάνεις δωρεάν σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου
Εκδηλώσεις
Στέγη: Τρεις προσβάσιμες παραστάσεις για «Το Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Ροές: Yoga για ηθοποιούς και performers με την Ιόλη Ανδρεάδη
Δράσεις
Διήμερο για την τέχνη στον δημόσιο χώρο από την ομάδα εικαστικών +oikismos
Εκδηλώσεις
«Αστόρια» στο Παλλάς, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος σε μια μουσική συνάντηση με τους Diederik Wissels και Ana Rocha – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Cine News
38ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου: Masterclass με τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη
Cine News
Νύχτες Πρεμιέρας: «Late Night Specials» προβολές με Σκορσέζε και Κιούμπρικ
Αγορές
Funky Buddha «The Escape»: Η καμπάνια που επαναπροσδιορίζει το urban getaway
Αγορές
Νέα κολεξιόν VAKKO Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026: Ακολουθώντας τη διαχρονική κομψότητα
Εκδηλώσεις
Kirill Gerstein και Chamber Orchestra of Europe στο Φεστιβάλ της Άνοιξης – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Αγορές
realme 16 Pro+: Το smartphone που μετατρέπει την καθημερινότητα σε δημιουργία
Δραστηριότητες
Πριν έρθει η Λευτεριά: Ένα ψηφιακό οδοιπορικό στην Ελληνική Επανάσταση από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού