MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Μαρίνα Σάττι: Το visualizer του “Στην Υγειά Μας” γυρίστηκε σε ένα… πανηγύρι στο Κορωπί

Το official visualizer του «Στην Υγειά Μας» μόλις κυκλοφόρησε και αποτυπώνει την εμπειρία του αυθεντικού ελληνικού πανηγυριού.

Monopoli Team

Άλλο ένα καλοκαιρινό δώρο για τους fans της Μαρίνας Σάττι: η εντυπωσιακή performer δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube το επίσημο visualizer για το τραγούδι «Στην Υγειά Μας», ένα από τα μεγαλύτερα viral τραγούδια για το φετινό καλοκαίρι.

Μετά το πολύ πρόσφατο και Νο1 στο YouTube «Αχ Θάλασσα», που εντυπωσίασε αλλά και συγκίνησε το κοινό με το ιδιαίτερο μήνυμά του, η Μαρίνα Σάττι παρουσιάζει το «Στην Υγειά Μας» μέσα από ένα πανηγύρι… στο Κορωπί, με το βίντεο του τραγουδιού να μπαίνει κατευθείαν στα trending videos της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Το χρυσό single «Στην Υγειά Μας» συμπεριλαμβάνεται στο album “P.O.P.” που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και μετράει ήδη σχεδόν 50 εκατομμύρια streams στο Spotify. Το συγκεκριμένο τραγούδι αλλά και όλες τις επιτυχίες της Μαρίνας, έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά φέτος το καλοκαίρι το κοινό στις sold out εμφανίσεις της τραγουδίστριας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ενώ η μεγάλη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Θέατρο Λυκαβηττού την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, είναι ήδη sold out.

Δείτε το visualizer του «Στην Υγειά Μας» εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGet Loved or Die Tryin’ ή αλλιώς το ιδανικό soundtrack αυτού του καλοκαιριού δια χειρός Saske12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
The Other Side: Η Alexandra Sieti κυκλοφορεί, το κομμάτι που εντυπωσίασε στον εθνικό τελικό της Eurovision
Μουσικά Νέα
Eurovision 2026: Το Ισραήλ παρουσίασε τη φετινή του συμμετοχή χωρίς κοινό
Μουσικά Νέα
Στο τέλος: Η Βιολέτα Ίκαρη ερμηνεύει Οδυσσέα Ιωάννου-Σταύρο Σιόλα
Μουσικά Νέα
Γιάννης Κότσιρας: Σαρώνει τις ψηφιακές πλατφόρμες με τη νέα του επιτυχία
Μουσικά Νέα
Η London Philharmonic Orchestra “ανοίγει” το φετινό Φεστιβάλ της Άνοιξης στο Μέγαρο
Αφιέρωμα
Christie Dashiell: Ήρθε η ώρα να ακούσουμε τη νέα φωνή της jazz
Μουσικά Νέα
Η Christie Dashiell με το κουαρτέτο της για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Μουσικά Νέα
“Στη Δύση”: Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Στέλιου Τσουκιά
Μουσικά Νέα
Ο Bryan Adams επιστρέφει στην Αθήνα – Ποτέ θα τον δούμε στο Telekom Center
Μουσικά Νέα
Ημισκούμπρια: Reunion για τα "30 χρόνια επιτυχίες" - Το καλοκαίρι στο Release
Μουσικά Νέα
“Live Mutations”: Η Τάμτα εντυπωσιάζει με νέο live EP και οπτικοακουστικό υπερθέαμα
Μουσικά Νέα
Sani Festival 2026: Oι Soul II Soul στον Λόφο της Σάνης