MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Στάθης Σταμουλακάτος: «Θέλω να είμαι στην τελευταία ταινία του Γιάννη Οικονομίδη» (vid)

Η κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη, «Σπασμένη Φλέβα», και μίλησε με τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή στην ταινία Στάθη Σταμουλακάτο.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Ο Στάθης Σταμουλακάτος, ο τηλεοπτικός Αλέκος Χατζής από τους «Παγιδευμένους», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη.

«Δεν μπορείς να δίνεις συνέχεις συνεντεύξεις. Στο τέλος καταλήξεις να λες βλακείες, τα ίδια πράγματα. Μία φορά τον χρόνο καλά είναι», είπε στην αρχή ο ηθοποιός, ο οποίος σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις.

Γιατί του δίνουν πάντα τον ρόλο του «κακού»;

«Έχω αναρωτηθεί κι εγώ κάποιες φορές γιατί μου δίνουν τον ρόλο του κακού. Τους πείθω; Δεν ξέρω! Πείθω σαν κακός τι να πω», εξήγησε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Ποτέ δεν λέω για τον εαυτό μου ότι είμαι καλός ηθοποιός. Αυτό το λένε άλλοι. Θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιητικός». 

Είναι ικανοποιημένος από το επάγγελμα του ηθοποιού;

«Είμαι ικανοποιημένος τα τελευταία τέσσερα χρόνια που παράτησα την πρωινή μου δουλειά. Πριν 3-4 χρόνια που ξεκαβάλησα το μηχανάκι, έλεγα ότι είμαι ημιεπαγγελματίας. Τώρα λέω ότι είμαι επαγγελματίας», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός, ο οποίος για πολλά χρόνια τα πρωινά δούλευε ως κούριερ. «Όταν είσαι κούριερ έχεις να παλέψεις με δύο πράγματα. Με μία καθημερινή ζωή και μία που θα ήθελες».

«Πιο πολύ τσακωνόμουν με τους ταξιτζήδες. Οι κούριερ πάντα πλακώνονται με τους ταξιτζήδες και γενικά με όποιους ανοίγουν ξαφνικά την πόρτα. Ως κούριερ έμαθα όλη την Αθήνα. Παντού πάω χωρίς χάρτη». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Σπασμένη Φλέβα”: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη12.09.2018

Η τηλεόραση στη ζωή του και η γνωριμία με τον Γιάννη Οικονομίδη

«Δεν είμαι αχάριστος. Μπήκα στην τηλεόραση και μέσα σε 4 χρόνια ξεχρέωσα ό,τι χρέη είχα στη ζωή μου. Έχει τα καλά της έχει και τα κακά της η τηλεόραση». 

«Ο Γιάννης Οικονομίδης μπήκε στη ζωή μου το 2005. Έκανα τότε μια κωμωδία στο Επί Κολωνώ, μόλις τελείωσε η παράσταση ήρθε, συστηθήκαμε και μου λέει ‘εμείς οι δύο θα κάνουμε πολλά’. Κι από εκεί ξεκινάμε με τον Γιάννη. Θα κλείσουμε του χρόνου 20 χρόνια. Δεν νομίζω να κάνουμε μαζί ταινίες σε 20 χρόνια γιατί από ό,τι μου έχει πει σε κάποια εύλογη ηλικία θα σταματήσει. Απλά θέλω να είμαι στην τελευταία του ταινία». 

Στη συνέχεια θυμήθηκε την πρώτη ταινία που έκανε με τον Οικονομίδη. «Φτάσαμε τότε σε οριακές καταστάσεις με τον Γιάννη. Ήταν πάρα πολύ απαιτητικός. Με τσίτωνε πολύ. Αυτό στην ταινία μόνο γιατί μετά ήμασταν αδέρφια». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ ΛΕΞ στη νέα ταινία του Οικονομίδη – Η φωτογραφία από τα γυρίσματα12.09.2018

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Σπασμένη Φλέβα»

«Ο πρώτος τίτλος που είχε δώσει ο Γιάννης στην ταινία ήταν ‘Μεγάλη πέτρα σε μικρό κεφάλι’ αλλά έχει μια τρέλα ο ίδιος να αλλάζει τους τίτλους. Κανένας δεν ξέρει τι έχει μέσα στο μυαλό του».

Ο ίδιος ο Στάθης Σταμουλακάτος πρωταγωνιστεί στην ταινία, έχει τον ρόλο του «Παυλάρα». «Είναι ένας πρώην μπάτσος που τον έχουν διώξει από το σώμα και έχει μια καντίνα με τη γυναίκα του. Είναι ένας σκοτεινός τύπος που προς το τέλος της ταινίας παίζει τον καθοριστικό ρόλο, μπλέκοντας με τον βασικό ήρωα του Βασίλη Μπισμπίκη. Ο Γιάννης δεν μάς αφήνει να κάνουμε spoilers», είπε στο τέλος.

Περισσότερα από ShowBiz