MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
21
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μαρίνα Σάττι: «Χαζομάρα μου τα χασμουρητά – Θα χρειαστώ δύο χρόνια για να “αφομοιώσω” την Eurovision»

Γύρισε στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής η ελληνική αποστολή.

Monopoli Team

Χθες (12/5) το βράδυ επέστρεψε στην Αθήνα – με την 11η θέση και την εμπειρία της Eurovision στις αποσκευές της – η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η εκπρόσωπος της Ελλάδας έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, χειροκροτούμενη από τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί, οι οποίοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί της.

Κατά την άφιξή της, η Μαρίνα Σάττι δήλωσε στις κάμερες ότι η 11η θέση την οποία κατέκτησε η Ελλάδα, ότι πάνω κάτω ήταν αυτό που περίμενε η ελληνική αποστολή και ότι είναι χαρούμενη τόσο για το 12άρι που πήρε όσο και για τη μεγάλη βαθμολογία του κοινού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι τηλεθέαση σημείωσε η Eurovision 2024;12.09.2018

Επίσης αναφέρθηκε στο περιστατικό με τα χασμουρητά στη συνέντευξη τύπου την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ, τα οποία σχολιάστηκαν έντονα.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, σε ερώτηση για το συμβάν, απάντησε: «Παρερμηνεύτηκαν οι προθέσεις μου, τα λόγια μου. Μετά από μια ημέρα που ήμασταν 15 ώρες στην αρένα, πήγαμε στη συνέντευξη τύπου, μίλησα πρώτη. Από εκεί και πέρα πέρασε μια ώρα που είμασταν μέσα στον χώρο χαλαροί και υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε. Πάνω στο θέμα του Ισραήλ δεν θα το έκανα καθόλου με αυτόν τον τρόπο και τα χασμουρητά. Ίσως χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη τη στιγμή είχε φύγει το focus από πάνω μου, αλλά αν δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου θα δείτε όλο το χαζολόγημα».

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Οι Σκιαδαρέσες στον Σταυρό του Νότου Club για δύο εμφανίσεις
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Οι Megadeth και οι Sepultura για ένα τελευταίο show στην Ελλάδα
Μουσικά Νέα
Piano Days ΄26: Δύο ημέρες, ένα όργανο, αμέτρητες μουσικές διαδρομές στο Μέγαρο
Μουσικά Νέα
Η ολίνα κυκλοφορεί τους «Deiktes» – και μάς προετοιμάζει για το πρώτο της album
Μουσικά Νέα
Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης “Ψαρογιάννης” Ξυλούρης
Μουσικά Νέα
Σωκράτης Μάλαμας: Τον χειμώνα στον Σταυρό του Νότου
Μουσικά Νέα
«Άρωμα Ιταλίας» από την ΚΟΑ στο Μέγαρο
Μουσικά Νέα
Eurovision 2026: Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον πρώτο Ημιτελικό
Μουσικά Νέα
Ποιοι θα πλαισιώσουν τους Limp Bizkit το καλοκαίρι στην Αθήνα;
Μουσικά Νέα
Οι High Vis στο Release Athens, με Offspring και Bad Religion
Μουσικά Νέα
Sexistential: Η Robyn επιστρέφει με τον πιο “εκστατικά” pop δίσκο της μέχρι τώρα
Μουσικά Νέα
Οι Leprous για δύο βραδιές στην Αθήνα – και τη δεύτερη φορά, φτιάχνεις εσύ το setlist