ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Ian Rankin: Συνάντηση με τον μετρ της αστυνομικής λογοτεχνίας στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας, ο Ian Rankin έρχεται, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, και, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Όσα δεν θέλω να πω», συζητά με τον δημοσιογράφο Θανάση Μήνα και τη συγγραφέα Χρύσα Σπυροπούλου.

Monopoli Team
19.04.2024
A
A
Ο Ian Rankin, από τους σπουδαιότερους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας παγκοσμίως, επισκέπτεται την Αθήνα και το 5ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας που διοργανώνει το βιβλιοπωλείο Monogram, σε ένα pre-festival event με αφορμή το νέο του βιβλίο «Όσα δεν θέλω να πω». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 19:00, στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 χρόνια χωρίς τον Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες: Τα βιβλία που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βιβλιοθήκη12.09.2018
Με τον κορυφαίο Βρετανό συγγραφέα συνομιλούν ο δημοσιογράφος, Θανάσης Μήνας και η συγγραφέας, Χρύσα Σπυροπούλου. Συντονίζει η συγγραφέας και μεταφράστρια του βιβλίου Χίλντα Παπαδημητρίου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao#24: Η “μάχη” της Αντιγόνης στην κερκίδα…
Πέντε άκρως καλοκαιρινά μπαράκια μάς σερβίρουν τα πιο δροσερά coctails
Family Weekend: 6 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: Αυτό το ΣΚ εχει δωρεάν συναυλίες, θερινό κάτω απ’ τα αστέρια – και όχι μόνο
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 12-13 Ιουλίου
Mandrakia Artis 2025: Όσα θα δούμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στο φεστιβάλ της Μήλου
Merde!: Η μουσική κωμωδία των Κουτλή – Μαγουλιώτη για 2η σεζόν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Τα χρόνια: Το βιβλίο της βραβευμένης με Νόμπελ Ανί Ερνό ζωντανεύει στη σκηνή της Πειραιώς 260
Η χορτοφάγος: Η Daria Deflorian ανεβάζει στην Πειραιώς 260 το μυθιστόρημα της Χαν Γκανγκ