MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Anduze στο Release Athens 2024 – Με τους Thievery Corporation, Black Pumas

Μαζί με τους Thievery Corporation, τους Black Pumas και τους The Budos Band, υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα από τα πιο χορευτικά shows της χρονιάς.

Monopoli Team

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τον Anduze, την Τρίτη 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Ο Αμερικανός μουσικός και τραγουδιστής, από τους κύριους συνεργάτες του Parov Stelar, θα ανέβει στη σκηνή με την πολυμελή μπάντα του.

Μαζί με τους αγαπημένους Thievery Corporation, τους σπουδαίους Black Pumas και τους υπέροχους The Budos Band, υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα από τα πιο σημαντικά και χορευτικά shows της φετινής χρονιάς.

Ο Anduze γεννήθηκε στο St. Croix των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων και έζησε για αρκετά χρόνια στο Los Angeles πριν μετακομίσει στην Αθήνα, το 2016. Από το 2012 έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο μουσικό δεσμό με τον Marcus Fureder aka Parov Stelar. Μετά τις πρώτες τους συνεργασίες στα τραγούδια “This Game” και “Josephine”, το δίδυμο συνεργάστηκε στο project Stelartronic & Anduze, πριν τελικά ο Anduze εξελιχθεί σε σταθερό μέλος της μπάντας, αποτελώντας πλέον έναν από τους κύριους ερμηνευτές των τραγουδιών του Fureder.

Το 2021, ο Anduze κυκλοφόρησε το σόλο άλμπουμ, “Aura”, σε μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες ηλεκτρονικής μουσικής στην Ευρώπη, την IRMA Records, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Gramatik, Jestofunk, LTJ Xperience, Satin Jackets, μεταξύ άλλων. Εκτός από τις εμφανίσεις του όλα αυτά τα χρόνια με τον Parov Stelar στην Αθήνα, το ελληνικό κοινό τον έχει αγαπήσει και για τραγούδια όπως το “High Hopes” (τη συνεργασία του με τον Man Called Shadow) και το “Defibrillator”, τα οποία εξελίχθηκαν σε σημεία αναφοράς του εγχώριου ραδιοφώνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Budos Band στο Release Athens 2024 – Θα πλαισιώσουν Thievery Corporation και Black Pumas12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 38€ και για περιορισμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

 

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 140€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

  • Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
  • Open-bar
  • Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο
  • Ιδιωτικό parking
  • Ξεχωριστές τουαλέτες
  • Αναμνηστικό δώρο

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 211770000

Online / releaseathens.gr + more.com

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b