MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Release Athens 2024: Οι Grand Magus στην Αθήνα – Μαζί με Megadeth και Blind Guardian

Οι Grand Magus στο Release Athens 2024, για μία metal βραδιά επικών διαστάσεων με τους Megadeth και τους Blind Guardian.

Monopoli Team

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Grand Magus, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Το τρίο από τη Σουηδία θα πλαισιώσει τους Megadeth και τους Blind Guardian σε μια metal βραδιά επικών διαστάσεων.

Οι Grand Magus στο Release Athens 2024

Οι Grand Magus δημιουργήθηκαν στη Στοκχόλμη το 1996 από τον Janne “JB” Christoffersson και τον Mats “Fox” Skinner και έχουν ήδη κατορθώσει να αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία του heavy metal, με μια σειρά κλασικών τραγουδιών.

Release Athens 2024: Οι Grand Magus στην Αθήνα

Release Athens 2024: Οι Grand Magus στην Αθήνα

Το ομώνυμο ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε το 2001 και εντυπωσίασε τους underground κύκλους του σκληρού ήχου, χάρις στον αψεγάδιαστο συνδυασμό του stoner rock με το doom metal. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, οι Grand Magus εισήγαγαν στοιχεία κλασικού metal, τα οποία -σε συνδυασμό με το έμφυτο groove τους – δημιούργησαν τον χαρακτηριστικό ήχο της μπάντας, σε άψογους δίσκους όπως τα “Monument” (2003) και “Wolf’s Return” (2005).

Η μεγάλη καταξίωση θα ερχόταν λίγο αργότερα, με την κυκλοφορία του “Iron Will” (2008) που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς και τους οδήγησε στην πρώτη γραμμή του metal και σε περιοδείες με θρυλικά ονόματα όπως οι Electric Wizard και οι Cathedral. Η κυκλοφορία του “Hammer of the North” μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τη φήμη τους όπως και οι εκρηκτικές τους live εμφανίσεις που τους έφεραν να συμμετέχουν στα μεγαλύτερα metal φεστιβάλ του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλες οι μεγάλες συναυλίες που περιμένουμε το 202412.09.2018

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, οι Grand Magus θα πλαισιώσουν ιδανικά τους Megadeth και τους Blind Guardian, σε μια βραδιά γεμάτη με πραγματικά σπουδαία metal μουσική.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 55€ και για περιορισμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 150€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους. Open-bar, Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, Ιδιωτικό parking, Ξεχωριστές τουαλέτες, Αναμνηστικό δώρο

Παράλληλα, είναι διαθέσιμες και τρεις ειδικές προσφορές του Release Athens 2024, για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ή τρεις ημέρες του φεστιβάλ, επωφελούμενοι από μία σημαντική έκπτωση:

  • Τριήμερο Εισιτήριο / Megadeth, Blind Guardian, Grand Magus (14/6, Πλατεία Νερού) + Judas Priest, Bruce Dickinson, Accept (21/7, Πλατεία Νερού) + Behemoth, Testament, Pestilence (28/7, Πλατεία Νερού) προς 110€ (κέρδος έως 35€)
  • Διήμερο Εισιτήριο / Megadeth, Blind Guardian, Grand Magus (14/6, Πλατεία Νερού) + Judas Priest, Bruce Dickinson, Accept (21/7, Πλατεία Νερού) προς 95€ (κέρδος 15€)
  • Διήμερο Εισιτήριο / Megadeth, Blind Guardian, Grand Magus (14/6, Πλατεία Νερού) + Behemoth, Testament, Pestilence (28/7, Πλατεία Νερού) προς 75€ (κέρδος 15€)

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 211770000
Online / releaseathens.gr + more.com
Φυσικά σημεία: https://www.more.com/el/physical-spots/

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b