MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Νέο κουμπί στα πληκτρολόγια της Microsoft

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα πληκτρολόγια των επερχόμενων υπολογιστών με Windows θα διαθέτουν πλήκτρο Copilot για συνομιλίες κειμένου με τον εικονικό βοηθό της κατασκευάστριας λογισμικού.

Monopoli Team

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα πληκτρολόγια των επερχόμενων υπολογιστών με Windows θα διαθέτουν πλήκτρο Copilot για συνομιλίες κειμένου με τον εικονικό βοηθό της κατασκευάστριας λογισμικού. Είναι μια από τις πιο «χτυπητές» προσθήκες στο πληκτρολόγιο των Windows, από την εισαγωγή του πλήκτρου Windows το 1994 για την προβολή του μενού Έναρξη.

Το Copilot στα Windows χρησιμοποιεί μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης από την OpenAI που υποστηρίζεται από τη Microsoft, η οποία λειτουργεί το δικό της δημοφιλές chatbot ChatGPT. Μπορεί να συνθέσει κείμενο που μοιάζει με άνθρωπο ως απάντηση σε λίγες λέξεις που εγγράφει ο χρήστης . Οι χρήστες μπορούν να του ζητήσουν να γράφει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να απαντά σε ερωτήσεις, να δημιουργεί εικόνες και να ενεργοποιεί τις λειτουργίες του υπολογιστή. Οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Copilot, μπορούν να λάβουν αποσπάσματα των συνομιλιών του Teams και να λάβουν βοήθεια για τη σύνταξη εγγράφων του Word.

Η Microsoft έχει αρχίσει να παρέχει το Copilot σε υπολογιστές με Windows 10, το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, καθώς και για Windows 11. Οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν πατημένο το πλήκτρο Windows και να πιέσουν το πλήκτρο C για να καλέσουν το Copilot- κάτι που θα αλλάξει με την έλευση των νέων πληκτρολογίων.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBeauty Trends 2024: Τεχνητή νοημοσύνη, εξωσώματα και pre-aging12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b