MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα λύση συνδεσιμότητας για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι συχνά το «κλειδί» για κάθε μικρό-μεσαία επιχείρηση που επιθυμεί να επιβιώσει και ν’ αναπτυχθεί στον σύγχρονο κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Monopoli Team | 21.12.2023

Τι σημαίνει αυτό; Βασικά, πρόκειται για τον τρόπο με τον οποίο μια επιχείρηση αναθεωρεί τις διαδικασίες, τις στρατηγικές και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρά με τους πελάτες και την αγορά, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία.

Αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη ως προτεραιότητα, η COSMOTE έχει αναπτύξει μια σειρά υπηρεσιών και προγραμμάτων που στόχο έχουν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να είναι πιο ευέλικτες, πιο ανταγωνιστικές και πιο αποτελεσματικές σε ένα περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς.

Ανάμεσα σ’ αυτές, είναι η νέα υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business, μια ολοκληρωμένη λύση συνδεσιμότητας που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συμβάλλοντας σημαντικά στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Τι ακριβώς προσφέρει η νέα υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business;

Η υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business, συμπληρώνει τις παραδοσιακές υπηρεσίες και δίκτυα, με μια ενιαία πλατφόρμα στο cloud, προσφέροντας: υψηλό επίπεδο ασφάλειας, έλεγχο των εταιρικών εφαρμογών και σύνδεση πολλών εταιρικών σημείων.

Μέσω της τεχνολογίας SD-WAN (Software – Defined Wide Area Network) η υπηρεσία επιτρέπει την εύκολη διαχείριση της κίνησης των δεδομένων, των εφαρμογών και συσκευών, ενώ δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται εύκολα και εξ αποστάσεως το δίκτυο τους, καθώς και να το διαμορφώνουν ή και να το επεκτείνουν με ασφάλεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

Ειδικότερα:

Ασφάλεια: Η υπηρεσία προσφέρει κρυπτογράφηση και ρυθμίσεις ασφάλειας για την προστασία των δεδομένων. Χρησιμοποιεί firewall, συστήματα ανίχνευσης/πρόληψης εισβολών και εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPNs) για προστασία από κυβερνο-επιθέσεις.

Προσβασιμότητα: Η διαχείριση και ο έλεγχος του δικτύου γίνεται κεντρικά μέσω clouddashboard, που παραμετροποιείται εύκολα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

Διασύνδεση: Με την αξιοποίηση συνδυασμών τεχνολογιών διασύνδεσης σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (ΜPLS, Broadband Internet και LTE), στη νέα αυτή υπηρεσία, η κατανομή των resources των δικτύων δρομολογείται αυτόματα με τον καλύτερο, κατά περίπτωση, τρόπο, χωρίς καθυστερήσεις, επιτυγχάνοντας την βέλτιστη απόδοση και εξοικονόμηση κόστους.

Αναφορικά με τη νέα υπηρεσία υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business, ο Διευθυντής Β2Β Marketing, CRM & Channel Management Ομίλου ΟΤΕ κ. Θάνος Φαλάγγας δήλωσε σχετικά: «Για την COSMOTE ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων αποτελεί προτεραιότητα, καθώς συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξή τους. Η νέα υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business απαντά αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης, με ευκολία, αξιοπιστία και ασφάλεια. Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητά τους και να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους».

Περισσότερα για την υπηρεσία COSMOTΕ SD WAN Business εδώ.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b