MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
22
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μαριάννα Τουμασάτου: «Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες. Για όσα πιστεύω θα πολεμάω μέχρι τέλους» (vid)

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη διαχείριση των συγκρούσεων στη δουλειά, τις πορείες διαμαρτυρίας στις οποίες συμμετέχει ακόμη και σήμερα, αλλά και για τους νόμους στην Ελλάδα που αφήνουν ατιμώρητους κακοποιητές.

Monopoli Team

Για τις φορές που έχει έρθει σε σύγκρουση στον επαγγελματικό χώρο μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Τουμασάτου. «Ελάχιστες φορές έχει συμβεί αυτό, να έρθω σε σύγκρουση και να είμαι και ανυποχώρητη. Από ‘κει και πέρα ο τρόπος που θα το διαχειριστείς και θα το αντιμετωπίσεις είναι σε συνάρτηση και με τον άλλο».

Στη συνέχεια μίλησε για την εποχή που πήγαινε σχολείο, όταν ήταν μέλος του 15μελούς, οργανωμένη και κομματοποιημένη και αγωνιζόταν για τα δικαιώματα των μαθητών. «Με πολλή συνειδητότητα διεκδικούσα αυτά που πίστευα ότι έπρεπε να γίνουν». Στο ενδεχόμενο να κάνει αντίστοιχα πράγματα και η κόρη της η ηθοποιός είναι θετική. «Με μεγάλη μου χαρά και κοπάνες να κάνει και σε πορείες να πάει. Κι όταν έχει μια άποψη για κάτι, με ευγένεια πάντα να διεκδικεί το δίκιο της. Χωρίς να προσβάλλει και χωρίς να υποχωρεί αν για κάτι θεωρεί ότι έχει αδικηθεί». 

Η ίδια συνεχίζει να πηγαίνει σε πορείες και σήμερα. «Όταν θεωρώ πως πρέπει να είμαι εκεί, το κάνω. Αν δεν ζητήσεις, δεν θα σου χαρίσει κανείς τίποτα. Αν τους αφήσεις, θα σου πιουν το αίμα. Γι’ αυτά που πιστεύω θα πολεμάω μέχρι τέλους». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Καπουτζίδης: «Όταν σε νοιάζει να μη στεναχωρηθεί ο άλλος, το αστείο αυτοδιορθώνεται» (vid)12.09.2018

«Έχουμε εξοικειωθεί σήμερα με τη βία. Οι νόμοι είναι για τα σμπάρα. Δεν κατηγορείται κανείς. Γενικώς στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές προς όλες τις κατευθύνσεις. Είμαστε ‘μπατε σκύλοι αλέστε’», ανέφερε ενώ δηλώνει απόλυτα υπέρ για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. «Μου ακούγεται μια χαρά. Είναι ανοησίες όσα λέγονται ότι τα παιδιά τους θα γίνουν ομοφυλόφιλοι».

Η Μαριάννα Τουμασάτου, αυτή την περίοδο, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το μπουφάν του της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» του Βασίλη Κατσικονούρη, που παρουσιάζεται στο Θέατρο Coronet. Σε αυτή, υποδύεται μία μητέρα που στέκεται μπροστά στο κουβούκλιο του φρουρού στον Άγνωστο Στρατιώτη, στην Πλατεία του Συντάγματος και μιλά στον γιο της.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά εκατομμυρίων σε Μουσείο Γυναικείας Ιστορίας
ShowBiz
Lily Collins: Κυκλοφόρησε η καμπάνια που γύρισε σε Πετράλωνα και Νέα Μάκρη
ShowBiz
«Χάρισε απλόχερα το ταλέντο του»: H Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο
ShowBiz
Βικτώρια Φασιανού: Η γενναιόδωρη κίνηση στον άνδρα που έσωσε έργο του πατέρα της από τις φωτιές στο Λος Άντζελες
ShowBiz
Project Hail Mary: Ο Ryan Gosling σε αποστολή ενάντια στον χρόνο με το TAG Heuer Connected Calibre E5
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel