MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
24
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιώργος Καραμίχος: «Είναι τρελή κακοποίηση να μην ξέρεις εάν θα πληρωθείς» (vid)

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλα όσα έχουν αλλάξει τα τελευταία 10 χρόνια στη ζωή του.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Ο Γιώργος Καραμίχος αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο ίδιος μεγάλωσε στη φύση, σχολίασε πως όταν μεγαλώνεις πολύ κοντά στη φύση εξαρτάσαι από τη φύση, επομένως “διδάσκεσαι” πως η επιβίωση είναι κάτι που διαπραγματεύεσαι καθημερινά. Την ίδια στιγμή θεωρεί, βέβαια, πως σου δίνει και μια καλή αίσθηση για το τι πραγματικά είσαι.

«Είναι καλό να θυμόμαστε πως είμαστε θνητοί και πως είμαστε το ίδιο με όλα στη φύση. Ευτυχώς μου έμαθαν οι γονείς μου να δουλεύω. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που μένουν χωρίς δουλειά. Είναι άλλο να διεκδικείς τον μισθό, τις σπουδές σου και τα δικαιώματα σου. Αυτή είναι μια διεκδίκηση που πρέπει να συνεχιστεί και να φτάσουμε σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Ειδικά στον εργασιακό τομέα έχουμε χάσει την μπάλα τα τελευταία 20 χρόνια. Ειδικά για τους καλλιτέχνες δεν υπάρχει καμία μέριμνα».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως όταν έφυγε για την Αμερική κατάλαβε γιατί υπάρχει η «ρετσινιά» του ότι οι Έλληνες καλλιτέχνες είναι «περίεργοι». «Είναι τρελή κακοποίηση να μην ξέρεις εάν θα πληρωθείς. Οι Έλληνες ηθοποιοί πληρώνονται κάποιους μήνες μετά. Γύρισα με την πανδημία και από τότε δουλεύω σε εταιρίες που λειτουργούν, όπως στη Μεγάλη Βρετανία».

Ο ηθοποιός μοιράστηκε, επίσης, πως ένας από τους λόγους που έφυγε από την Ελλάδα ήταν πως είχε κουραστεί να χάνει χρόνο σε δουλειές που δεν ήταν αρμοδιότητά του, ενώ ταυτόχρονα παραδέχτηκε πως στο εξωτερικό δεν ήταν όλα ιδανικά. «Εγώ δεν είχα ποτέ ψώνιο να είμαι στο Χόλυγουντ. Ήταν το παιδί μου εκεί και όταν ήρθαμε στην Ελλάδα με την πανδημία, ο μικρός δεν ήθελε να γυρίσει. Τον γράψαμε σε αμερικάνικο σχολείο. Όταν τον είχα πάει στο σχολείο στην Αμερική, μου είπε ‘μπαμπά δεν θέλω να μείνω γιατί φοβάμαι πως θα έρθει κάποιος με όπλο να μας σκοτώσει’. Κάθε δύο μήνες τους κάνουν άσκηση για το πώς να αντιδράσουν εάν μπει κάποιος ένοπλος».

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε ανοιχτά για μια ακόμη φορά και για την περιπέτεια της υγείας του. «Πήγα για να κάνει εξετάσεις η κόρη μου, είχε μετά τον Covid κάποια συμπτώματα κούρασης και η ασφαλίστριά μου μού είπε να κάνω και εγώ εξετάσεις, να είναι καλά. Έκανα ακτινογραφία θώρακος και μου είπε ο γιατρός ότι βλέπει κάτι που δεν του αρέσει. Του είπα να το δούμε σε έναν μήνα που θα έχω γυρίσει από την Αμερική. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι τέτοιο για τον εαυτό μας, υπάρχει μία κεκτημένη ταχύτητα και λες ‘τώρα έχω τα ραντεβού μου, τη δουλειά μου’. Ξαφνικά έρχεται κάτι, σου ανατρέπει το πρόγραμμα και έρχονται όλα σε άλλη θέση».

Ο ίδιος μοιράστηκε στη συνέχεια ότι ακόμη το σώμα του βρίσκεται σε σοκ: «Ακόμα βλέπω πράγματα διαφορετικά. Το σώμα από μόνο του έχει μία μνήμη, ακόμα ξεπερνάει το σοκ από την επέμβαση. Όταν αφαιρείς κομμάτι από το σώμα σου, το σώμα είναι ακόμα σε σοκ, οπότε ακόμα διαπραγματεύομαι με κάποια πράγματα. Σίγουρα έγινε για καλό ό,τι έγινε γιατί το προλάβαμε».

Διαβάστε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός, κάποια χρόνια πριν, στο Monopoli.gr και στη Στέλλα Χαραμή. 

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά εκατομμυρίων σε Μουσείο Γυναικείας Ιστορίας
ShowBiz
Lily Collins: Κυκλοφόρησε η καμπάνια που γύρισε σε Πετράλωνα και Νέα Μάκρη
ShowBiz
«Χάρισε απλόχερα το ταλέντο του»: H Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο
ShowBiz
Βικτώρια Φασιανού: Η γενναιόδωρη κίνηση στον άνδρα που έσωσε έργο του πατέρα της από τις φωτιές στο Λος Άντζελες
ShowBiz
Project Hail Mary: Ο Ryan Gosling σε αποστολή ενάντια στον χρόνο με το TAG Heuer Connected Calibre E5
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel