MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Έχω κάτι να πω: Κινηματογραφική παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στράτου Τζίτζη στο Art Factory-Τεχνοστάσιο

Οι Εκδόσεις Ευρασία παρουσιάζουν το βιβλίο του Στράτου Τζίτζη «Έχω κάτι να πω: στοιχεία για μια θεωρία της συμπλήρωσης» στον χώρο Art Factory-Τεχνοστάσιο, με τη συμμετοχή των Ίκαρου Μπαμπασάκη, Πέτρου Τατσόπουλου, Αντίνοου Αλμπάνη και Ζέτας Δούκα.

Έχω κάτι να πω: Κινηματογραφική παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στράτου Τζίτζη στο Art Factory-Τεχνοστάσιο
Αντίνοος Αλμπάνης και Πέτρος Τατσόπουλος συμμετέχουν στην κινηματογραφική διακωμώδηση του βιβλίου
Monopoli Team

Οι Εκδόσεις Ευρασία παρουσιάζουν το βιβλίο του Στράτου Τζίτζη «Έχω κάτι να πω: στοιχεία για μια θεωρία της συμπλήρωσης», μια μελέτη πάνω στην ανάγκη του ανθρώπου για πληρότητα.

Στράτος Τζίτζης

Το «Έχω κάτι να πω» θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στον χώρο Art Factory-Τεχνοστάσιο (Λαμίας 6, Ταύρος), στις 18:30, λίγες μέρες προτού κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία.

Ίκαρος Μπαμπασάκης και Αντίνοος Αλμπάνης

Προλογίζουν οι συγγραφείς Ίκαρος Μπαμπασάκης και Πέτρος Τατσόπουλος, ο επιμελητής Μιχάλης Κατσιμίτσης και ο εκδότης Φαίδων Κυδωνιάτης. Οι ηθοποιοί Αντίνοος Αλμπάνης και Ζέτα Δούκα θα διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση θα είναι διπλή, καθώς, σε μια σπάνια συνθήκη για τον χώρο του βιβλίου, η συγγραφή του «Έχω κάτι να πω» συνδυάστηκε με την κινηματογραφική αυτοσαρκαστική του διακωμώδηση. Έχοντας μακρόχρονη πορεία στον χώρο του σινεμά, ο Στράτος Τζίτζης βάσισε την νέα, ομώνυμη ταινία του στο χρονικό των προσπαθειών ενός  ξεπερασμένου σκηνοθέτη να εκδώσει τα φιλοσοφικά γραπτά του. Έτσι, βιβλίο και έβδομη τέχνη συναντώνται και η παρουσίαση του βιβλίου θα κινηματογραφηθεί, αποτελώντας μέρος της ταινίας που γυρίζεται αυτήν την εποχή σε παραγωγή Steficon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens Art Book Fair: Η έκθεση καλλιτεχνικού βιβλίου της Αθήνας για ακόμη μια χρονιά στο Ωδείο Αθηνών12.09.2018

Tην παρουσίαση θα ακολουθήσει δεξίωση με τη συμμετοχή ηθοποιών από τις προηγούμενες ταινίες του Στράτου Τζίτζη, όπως, Μαρία Ζορμπά, Έφη Λογγίνου, Αλέκος Συσσοβίτης, Θοδωρής Αθερίδης, Δήμητρα Ματσούκα, Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιώργος Χρανιώτης, Γωγώ Μπρέμπου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, κ.α. Κατόπιν, θα γυριστούν σκηνές με τους ηθοποιούς της παρούσας ταινίας Αντίνοο Αλμπάνη, Ζέτα Δούκα, Γιάννη Ζουγανέλη, Χρήστο Σαπουντζή και άλλους, στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν ως extras όσοι/ες το επιθυμούν.

Δείτε εδώ απόσπασμα από την ταινία:

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b