MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Δεύτερη συναυλία μετά το πρώτο sold out στο Κατράκειο

Επιπλέον ημερομηνία μετά το sold out της πρώτης συναυλίας προστίθεται για τη μεγάλη γιορτή 50 χρόνων του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Monopoli Team

Η μεγάλη γιορτή για τα 50 χρόνια που γιορτάζει στη δισκογραφία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεχίζεται με αλλεπάλληλα sold out σε όλη την Ελλάδα. H συναυλία της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας έγινε και αυτή sold out και τώρα προστίθεται μια έξτρα την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο.

50.000 κόσμου δήλωσαν βροντερό παρών σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο και γιόρτασαν με τον «κουρσάρο της καρδιάς τους» Βασίλη Παπακωνσταντίνου τα 50 του χρόνια στην ελληνική δισκογραφία. Σε μια ιστορική και μεγαλειώδη – sold out – συναυλία, τρεις γενιές θεατών τραγούδησαν, χόρεψαν, και εξέφρασαν, με συγκινητικό τρόπο, το σεβασμό και την αγάπη τους σε έναν κορυφαίο ερμηνευτή που 50 χρόνια τώρα τους συντροφεύει με το δικό του αυθεντικό τρόπο και τα περισσότερα από 1300 τραγούδια του.

50 χρόνια Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Photo: Yiannis Margetousakis Photography

50 χρόνια Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Photo: Yiannis Margetousakis Photography

50 χρόνια Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Αυτή η μεγάλη γιορτή για τα 50 χρόνια του Βασίλη συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα και κάνει δύο τελευταίες στάσεις στην Αθήνα τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Κι εκεί -με πυξίδα τη λυρική, δυναμική, βαθιά αισθαντική φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και συνοδοιπόρους τους σπουδαιότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς που γέννησε αυτός ο τόπος- θα ταξιδέψουμε στους πιο σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του, στα εμβληματικά του τραγούδια, στις συνεργασίες του που έγραψαν ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ50 χρόνια Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Τελευταία στάση στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας12.09.2018

Συνοδοιπόροι στο μουσικό ταξίδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου πάντα οι μόνιμοι συνεργάτες του, με τον Ανδρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις και στο πιάνο, τον Βαγγέλη Πατεράκη στο ηλεκτρικό μπάσο, τον Στέφανο Δημητρίου στην drums, την Μαίρη Μπρόζη στο βιολί, τον Γιάννη Αυγέρη στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Απόστολο Μόσιο στην ακουστική κιθάρα και τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο στα πλήκτρα.

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Καραγιαννίδης, Λυσιέν Κλήμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Αποστόλου

Η προπώληση συνεχίζεται

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δευτέρα 4 & Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου

50 χρόνια Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Ώρα έναρξης: 21:00 | Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: 15€, Ταμείο: 18€

Link προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/music/basilis-papakonstantinou-50-xronia-periodeia-2023/

Σημεία Προπώλησης:

  • Σε όλα τα καταστήματα Public, Media Markt, WIND, Ευριπίδης, Yoleni’s και σε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης viva.gr
  • Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
  • Τηλεφωνικά στο 11876
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b