MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Athens Street Food Festival: Αυλαία με πάρτι, διάσημους DJ και πολλές γευστικές εκπλήξεις

Το Athens Street Food Festival ρίχνει αυλαία, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, με highlights του τριημέρου ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένο τον κορυφαίο παραγωγό και DJ James Lavelle των UNKLE και closing βραδιά με τον Dear Quentin στα decks.

Athens Street Food Festival
Monopoli Team

Το τελευταίο τριήμερο για το φετινό Athens Street Food Festival ξεκινάει την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023. Το όμορφα διαμορφωμένο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι θα γεμίσει για τέταρτο συνεχόμενο τριήμερο με χιλιάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας που θέλουν να γνωρίσουν και να απολαύσουν την έντονα δραστήρια σκηνή του «φαγητού του δρόμου» της πόλης.

Η κορύφωση του φεστιβάλ είναι το μεγάλο party του Σαββάτου 27 Μαΐου με τον περίφημο James Lavelle των UNKLE, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς και DJ των τελευταίων δεκαετιών, στη μοναδική φετινή εμφάνισή του στην Ελλάδα! Φυσικά, όλο το τριήμερο, θα υπάρχει μουσική από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ενώ την Κυριακή θα γίνει το closing party με τον Dear Quentin.

Athens Street Food Festival

Η εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού καθ’όλη τη διάρκεια του Μαϊου απέδειξε και φέτος για ποιο λόγο το Athens Street Food Festival συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των foodies της Αθήνας (και όχι μόνο) από το 2016 ως σήμερα. Η μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπες και γευστικότατες προτάσεις από κάθε γωνία του κόσμου, οι πολλές αποκλειστικότητες με τα pop-up καταστήματα και τα ειδικά μενού, η ποιότητα του φαγητού και οι vegan και vegetarian προτάσεις από σχεδόν όλα τα καταστήματα είναι η ονειρεμένη συνταγή για κάθε λάτρη του φαγητού.

Pho-soup, panzerotti, bao buns, tacos, mac’n’cheese, fish’n’chips, noodles, sandwiches, pizza, κεμπάπ, burgers, hot-dogs και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ακόμα και η πιο ιδιαίτερη φαντασία: θα τα βρείς όλα στο φετινό φεστιβάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens Street Food Festival 2023: Το αγαπημένο φεστιβάλ των foodies επιστρέφει στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ12.09.2018

Από το 2016 ως σήμερα, το Athens Street Food Festival είναι το κορυφαίο σημείο αναφοράς της εντυπωσιακής άνθισης του καινούργιου “φαγητού του δρόμου” της Ελλάδας. Eίναι πια μια Αθηναϊκή παράδοση και το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι είναι το “the place to be” για όποιον θέλει να απολαύσει το φαγητό και την ατμόσφαιρα της μεγαλύτερης γιορτής της πόλης.

*Σημείωση για τα εισιτήρια: φέτος, για πρώτη φορά, υπάρχει και online προπώληση εισιτηρίων για όλες τις ημέρες του φεστιβάλ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00 – 00:30, Σάββατο 12:00 – 01:00 και Κυριακή 12:00 – 00:00

Εισιτήριο: 3 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα www.viva.gr, Public και το υπολοιπο δικτυο της Viva.

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b