MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Radiohead επιστρέφουν με νέο υλικό μέσα στα “επόμενα δύο χρόνια”

Έχουν περάσει εφτά χρόνια από τον τελευταίο δίσκο των Radiohead. Όλα όμως δείχνουν ότι το αγαπημένο συγκρότημα πρόκειται να επιστρέψει με νέο υλικό, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Monopoli Team

Ο ντράμερ των Radiohead, Philip Selway, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει νέο υλικό μέσα “στα επόμενα 2-3 χρόνια”.

Αυτή η δήλωση έρχεται λίγους μήνες μετά την αποκάλυψή του ίδιου ότι το συγκρότημα θα άρχιζε ξανά τις συναντήσεις, από την αρχή της χρονιάς, για να εκκινήσουν τα σχέδια τους. “Θα βρεθούμε στις αρχές [του 2023] και είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε ιδέες για το τι θα κάνουμε στη συνέχεια” είχε πει.

Τώρα, σύμφωνα με το Music News, ο ντράμερ είπε στο Prog Magazine: “Πάντα μιλάμε για νέα πράγματα. Αλλά στο πλαίσιο ενός πραγματικού συλλογικού πρότζεκτ, πέρα από το “Kid A” και το “Amnesiac” που κάναμε [το πρώτο ήταν επανέκδοση και το δεύτερο διαδραστική εγκατάσταση], το πότε θα γίνει είναι στο επόμενο βήμα. Μιλάμε για αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή όλοι κάνουν τα δικά τους πράγματα”.

“Όταν ξεκίνησε η πανδημία, πάντα σχεδιάζαμε να κάνουμε ένα διάλλειμα από τους Radiohead, για να κάνουμε άλλα πράγματα. Αλλά αυτό σημαίνει ότι αυτά τα πρότζεκτ μεγάλωσαν, οπότε πρέπει να δώσουμε χρόνο σε αυτά τα πρότζεκτ να πάνε εκεί που πρέπει. Αλλά ναι, θα βρεθούμε ξανά μαζί και μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια θα υπάρχει κάτι, κατά κάποιον τρόπο” συνέχισε.

Όσο για το αν γνωρίζει τι κατεύθυνση μπορεί να πάρουν οι Radiohead; “Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τίποτα μέχρι να βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο και μάλλον δεν θα έχει κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση μέχρι να έχουμε μπει για τα καλά σε αυτό”.

Ο τελευταίος δίσκος των Radiohead, “A Moon Shaped Pool” κυκλοφόρησε πριν από 7 χρόνια, το 2016.

Από τότε, τα μέλη του συγκροτήματος έχουν ακολουθήσει δικά τους πρότζεκτ, με τον Philip Selway να έχει μόλις κυκλοφορήσει το δεύτερο σόλο άλμπουμ του, με τίτλο “Strange Dance” – και όπως αποκάλυψε ήδη δουλεύει πάνω στον επόμενο δίσκο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 φορές που αγαπημένα μας τραγούδια είπαν όσα θέλουμε να πούμε για τον ρατσισμό σήμερα12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b