MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Courtney Love: “Θα έπρεπε να είναι περισσότερες οι γυναίκες στο Rock n Roll Hall of Fame” – Το μήνυμα στον Dave Grohl

Από τους 719 καλλιτέχνες στο Rock and Roll Hall of Fame, μόνο 61 είναι γυναίκες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Courtney Love, ενώ μοιράστηκε ένα μήνυμά της με τον Dave Grohl.

Monopoli Team

Η Courtney Love μοιράστηκε μία συνομιλία που είχε με τον Dave Grohl των Foo Fighters, στο πλαίσιο μίας έκκλησης για να εισαχθούν περισσότερες γυναίκες στο Rock & Roll Hall Of Fame – και τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα είναι αποκαλυπτικά.

Η τραγουδίστρια των Hole δημοσίευσε στο Twitter τα λόγια της δημοσιογράφου Jessica Hopper, η οποία μοιράστηκε ένα άρθρο με τίτλο “Το Rock & Roll Hall Of Fame γιορτάζει τις γυναίκες που ροκάρουν”, απαντώντας “Το κάνουν όντως, όμως;”.

“Από τους 719 εισαχθέντες στο Rock N Roll Hall of Fame, μόνο 61 είναι γυναίκες. Αυτό είναι 8,48%. Έλα Rock N Roll, είναι τραγικό, όταν κάνετε χειρότερα νούμερα από τον αριθμό γυνaiκείων φωνών στα country ραδιόφωνα (10%) και τον αριθμό των γυναικών headliners στα μεγάλα μουσικά φεστιβάλ (13%)” ανέφερε, ανεβάζοντας μία σειρά από tweets με στοιχεία που αποδεικνύουν τα στοιχεία.

“Η @jesshopp ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ” έγραψε η Courtney Love, που μοιράστηκε το tweet. “37 χρόνια ύπαρξης και οι γυναίκες αποτελούν μόνο το 8,48% των 719 εισαχθέντων” έγραψε, αφού δημοσίευσε μία συνομιλία της με τον Dave Grohl.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNightstalker, τι ακούτε αυτήν την εποχή;12.09.2018

“Δείτε το μήνυμά μου στον Dave Grohl” πρόσθεσε, ανεβάζοντας το screenshot της συνομιλίας της με τον frontman των Foo Fighters, στο οποίο του μιλούσε για την δική του εισαγωγή στο Rock Hall, αλλά και για το πως θα έπρεπε “να κρατήσει τις θέσεις των Tina Turner και Carole King, και οι δύο πληρούν τις προϋποθέσεις εδώ και 30 (!) χρόνια”.


“Δικαιούσαι να μπεις 25 χρόνια μετά την πρώτη σου κυκλοφορία” πρόσθεσε, αναφέροντας ότι οι Foo Fighters “ήταν υποψήφιοι μετά από 4 δευτερόλεπτα”.

Ο Dave Grohl έχει εισαχθεί δύο φορές στο Rock n Roll Hall, μία φορά με τους Nirvana το 2013 και μία φορά με τους Foo Fighters το 2021. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του θεσμού, είναι μέρος της κριτικής επιτροπής για τους υποψήφιους εισαχθέντες. Το 2001 βοήθησε να μπουν οι Queen στο Hall of Fame, ενώ το 2013 βοήθησε τους Rush, ενώ ερμήνευσε στο πλευρό του Lionel Richie την περασμένη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτο Βερολίνο οι γυναίκες θα μπορούν πλέον να κολυμπούν γυμνόστηθες12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b