MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Steve Mackey: Έφυγε από τη ζωή ο μπασίστας των Pulp, σε ηλικία 56 ετών

Ο μπασίστας και μέλος των Pulp, Steve Mackey, έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, σε ηλικία 56 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Monopoli Team

Ο μπασίστας και μέλος των Pulp, Steve Mackey, έφυγε από τη ζωή σήμερα, Πέμπτη 2/3 το πρωί, σε ηλικία 56 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκροτήματος.

“Ο αγαπημένος μας φίλος και μπασίστας Steve Mackey έφυγε από τη ζωή το πρωί. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Να έχεις ασφαλές ταξίδι, Steve. Ελπίζουμε να τα πούμε κάποια μέρα. Όλη μας την αγάπη” έγραψαν τα μέλη του συγκροτήματος στην επίσημη ανακοίνωσή τους για τον θάνατο του συνεργάτη τους.

Μαζί με τη συγκινητική δημοσίευση στα social media, μοιράστηκαν και μία φωτογραφία του Steve, να περπατά στα βουνά, κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους το 2012. Λίγο πιο κάτω, μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους από αυτή τη φωτογραφία, που όπως λένε αποδεικνύει ότι “ο Steve έκανε τα πράγματα πραγματικότητα”.

“Αυτή είναι μια φωτογραφία του Steve από την περιοδεία των Pulp στην Νότια Αμερική το 2012. Είχαμε μία ελεύθερη μέρα και ο Steve πρότεινε να πάμε για ορειβασία στις Άνδεις. Και έτσι κάναμε. Και ήταν μία εντελώς μαγική εμπειρία” έγραψαν για την φωτογραφία. “Πολύ πιο μαγική από το να καθόμαστε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και να κοιτάμε τον τοίχο όλη μέρα ( που μάλλον αυτό θα κάναμε αλλιώς). Ο Steve έκανε τέτοια πράγματα πραγματικότητα. Στη ζωή του και στο συγκρότημα”.

“Θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι τώρα είναι πίσω σε αυτά τα βουνά, στο επόμενο στάδιο της περιπέτειας του” κατέληξαν στο συγκινητικό post.

Η δυσάρεστη είδηση έρχεται λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της επανένωσης του συγκροτήματος για δέκα συναυλίες μέσα στη χρονιά. Όπως είχε γίνει γνωστό από τον frontman των Pulp, Jarvis Cocker, ο Steve Mackey δεν θα έπαιρνε μέρος στο reunion.

Από την πλευρά του, ο Mackey είχε γράψει για την απόφαση του: “Οι Pulp είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της δημιουργικής ζωής μου… Και είμαι πολύ περήφανος για το έργο που κάναμε μαζί. Ωστόσο αποφάσισα να συνεχίσω το έργο, το οποίο με απασχολεί τώρα – στη μουσική, τη σκηνοθεσία, τα φωτογραφικά πρότζεκτ”.

Οι σχέσεις του με το συγκρότημα παρέμεναν καλές, γι’ αυτό και είχε ευχηθεί τα καλύτερα στους συνεργάτες του.

Οι Pulp είχαν ιδρυθεί στα τέλη της δεκαετίας του ’70 από τον Cocker και τον Peter Dalton, ο οποίος αποχώρησε από το συγκρότημα το 1982. Ο Steve μπήκε στους Pulp το 1989 και παρέμεινε μαζί τους μέχρι και στο πρώτο τους reunion το 2011.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b