MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Οι Rolling Stones ετοιμάζουν νέο δίσκο – Φήμες για συνεργασία με Paul McCartney και Ringo Star

Φαίνεται ότι οι Rolling Stones ετοιμάζουν -επιτέλους- νέο δίσκο και μάλιστα σε συνεργασία με τα δύο θρυλικά “σκαθάρια”, Paul McCartney και Ringo Starr.

Rolling Stones, Paul McCartney
Rolling Stones, Paul McCartney
Monopoli Team

Φαίνεται ότι οι Rolling Stones ετοιμάζουν νέα μουσική και μάλιστα σε συνεργασία με τα δύο θρυλικά “σκαθάρια”, Paul McCartney και Ringo Starr.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του περιοδικού Variety, τα δύο μέλη των Beatles συνέβαλαν σε ένα προς το παρόν άτιτλο άλμπουμ των Stones, το οποίο ακόμα δεν έχει καν ανακοινωθεί από το συγκρότημα.

Λέγεται ότι ο Paul McCartney ηχογράφησε κομμάτια με μπάσο για το πρότζεκτ, στο οποίο είναι παραγωγός ο Andrew Watt, με πολλές από τις ηχογραφήσεις να πραγματοποιούνται αυτές τις εβδομάδες στο Λος Άντζελες.

Δεν είναι ακόμα γνωστό, αν τα κομμάτια που έπαιξε ο Paul McCartney θα συμπεριληφθούν στο τελικό αποτέλεσμα, ή αν θα εμφανιστεί στο ίδιο τραγούδι με τον Ringo Starr.

Συμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, εξάλλου, ο νέος δίσκος των Rolling Stones – που θα είναι και ο πρώτος δίσκος με νέο υλικό από το 2005 και το “A Bigger Bang” – βρίσκεται ακόμα στην διαδικασία του μιξαρίσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Passenger είναι απλά ένας μουσικός με μια κιθάρα – και η απόδειξη ότι όλα είναι δυνατά12.09.2018

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου, αν και ο Mick Jagger προσφέρει updates σχετικά με το νέο υλικό, τα τελευταία χρόνια.

Το 2020, ο frontman των Stones είχε αναφέρει ότι το συγκρότημα είχε ηχογραφήσει “μια σειρά από τραγούδια”, καθώς και ότι “τελείωναν με τα φωνητικά και με μερικά άλλα όργανα για τα τραγούδια αυτά”. Πρόσθεσε: “Ακούγεται πολύ καλό, αυτό που έχουμε ήδη κάνει, ακούγεται αρκετά καλό σε εμένα”.

Την περασμένη χρονιά, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Keith Richards, είχε δηλώσει ότι ο ίδιος και ο Jagger είχαν ηχογραφήσει “περισσότερα κομμάτια απ’ όσα μπορούσε να μετρήσει”, μέσα σε μία εβδομάδα στην Τζαμάικα. Τον προηγούμενο μήνα, μάλιστα, είπε σε ένα post στο Instagram ότι “έρχεται νέα μουσική σύντομα”.


Σύμφωνα με το Variety, ο Paul McCartney από την πλευρά του, είχε απαντήσει την περασμένη χρονιά σε ερωτήσεις των θαυμαστών του, λέγοντας ότι “ηχογραφεί με μερικά άτομα”, μεταξύ αυτών και με τον Watt, παραγωγό του νέου δίσκου των Stones. “Είναι πολύ ενδιαφέρων. Περάσαμε πολύ ωραία” είπε.

Μένει λοιπόν να δούμε αν αυτή θα είναι η χρονιά που θα ακούσουμε -επιτέλους- νέα μουσική από τους Rolling Stones, καθώς και αν αυτός ο νέος δίσκος θα περιλαμβάνει δύο ακόμα θρύλους της μουσικής, τον McCartney και τον Starr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGuns N’ Roses: Παγκόσμια περιοδεία με στάση στην Αθήνα12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b