MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Off we Go: Downtempo trip hop ήχοι και ηλεκτρονικά στοιχεία ενώνονται στο νέο EP των Kill Emil και Danai Nielsen

Η United We Fly παρουσιάζει το Off we Go, το πολυαναμενόμενο EP από τον beatmaker/ hip hop παραγωγό Kill Emil και την dream pop τραγουδίστρια & performer Danai Nielsen.

Monopoli Team

Το Off We Go, μπορεί να είναι το τέταρτο τραγούδι που υπογράφει το δίδυμο και συμπεριλαμβάνεται στο ομώνυμο EP (ακολουθώντας τα Creeping, Savanna & Mountains), αλλά είναι το πρώτο που έγραψαν και ηχογράφησαν παρέα.

«Όταν τελειώσαμε την ηχογράφηση του Off We Go, είπαμε “αυτό είναι”! Με αυτό το κομμάτι καταλάβαμε πόσο πολύ ταιριάζουμε μουσικά. Η πρώτη ηχογράφηση ήταν πολύ DIY, και θέλαμε να κρατήσουμε αυτό το vibe και στην τελική κυκλοφορία».Kill Emil

Tο Off We Go συνδυάζει downtempo trip hop ήχους με ηλεκτρονικά στοιχεία, μιλάει για το πώς πολεμάς τους δαίμονές σου και ξεπερνάς τους φόβους σου για να προχωρήσεις σε πιο φωτεινά και χαρούμενα μέρη.

Το τραγούδι συνοδεύεται από το φουτουριστικό animation video art από τον σκηνοθέτη Ιωάννη Νικηφόρο Iownyou Iseeyou και δημιουργήθηκε με τη χρήση τεχνολογίας AI (Artificial Intelligence).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFrame of Reference: Κυκλοφόρησε το 2ο single από το νέο album του Theodore, με ένα video από τη Danai Nielsen12.09.2018

Θα το βρείτε από σήμερα στο ΥouΤube channel της United We Fly.

Limited Edition 10″ Lathe Cut

Τα τέσσερα κομμάτια του Off We Go κυκλοφορούν σε πολύ περιορισμένη art edition 60 αριθμημένων lathe cut 10 ιντσών, κάθε ένα εκ των οποίων περιέχει χειρόγραφες αφιερώσεις και σκίτσα των δύο μουσικών. Κάθε αντίτυπο είναι διαφορετικό και στόχος είναι οι ακροατές να νιώσουν την αμεσότητα των κομματιών μέσω ενός χειροποίητου και σπάνιου format ήχου, που μπορείτε να προμηθευτείτε από σήμερα στο bandcamp και το e-shop της United We Fly.

Βρείτε όλα τα κομμάτια του Off We Go σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Credits:

Produced & Arranged By Kill Emil
Lyrics By Danai Nielsen
Mixed By Stiko
Mastered By Drips Zacheer
Digital cover Artwork By Balanscape
AI music video created by Ioannis Nikiforos

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b