MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Τρίτη 31 Ιανουαρίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από συναυλίες και παραστάσεις μέχρι προβολές, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Τρίτη 31 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Το “Teachervill Modern Jazz Trio” στην αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας

Δύο σολίστ και καθηγητές του Ωδείου Φίλιππος Νάκας, ο κιθαρίστας Γιώργος Κρομμύδας και ο ντράμερ Νίκος Σκομόπουλος, συμπράττουν με τον κοντραμπασίστα Γιάννη Παπαδόπουλο και παρουσιάζουν την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου το project “Teachervill“. Ένα μοντέρνο Jazz trio, με ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών από την Jazz, τα Blues και την Rock. Το ρεπερτόριο του σχήματος περιλαμβάνει γνωστά Jazz standards, ενορχηστρωμένα με μια πιο μοντέρνα άποψη, αλλά και με σεβασμό στην παράδοση της Jazz.
31/1, 20:30
Ωδείο Φίλιππος Νάκας, αίθουσα συναυλιών – Ιπποκράτους 41, Αθήνα

Η ομιλία του Κώστα Συνολάκη ”Η υγεία του πλανήτη: Η κρυφή απειλή” στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης η πρώτη από την σειρά διαλέξεων που συνδιοργανώνουν το Hellenic American University και  η Ελληνοαμερικανική Ένωση, με τίτλο “Η υγεία του πλανήτη: Η κρυφή απειλή“. Ο ομιλητής, Κώστας Συνολάκης, καθηγητής και Πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών, θα αναφερθεί  στους παράγοντες της κλιματικής αλλαγής και θα επιχειρήσει να σκιαγραφήσει τους λόγους που την καθιστούν οικουμενικό πρόβλημα με επικίνδυνες προεκτάσεις.
31/1, 19:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση, Θέατρο – Μασσαλίας 22, Κολωνάκι
Είσοδος ελεύθερη, με προκράτηση θέσης
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγαρο: Μικροί και μεγάλοι «βουτάμε» στον κόσμο της μουσικής και των τεχνών με βιωματικές δράσεις για όλους12.09.2018

26ο Παζάρι Βιβλίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Για 26η χρονιά επιστρέφει η συνάντηση που έχουν αγαπήσει όλοι οι βιβλιοφάγοι της Αθήνας, το Παζάρι Βιβλίου! Από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η Πλατεία Κλαυθμώνος θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου, με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου», ιδανική ευκαιρία για όσους θέλουν να “χαζέψουν” χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ!
31/1, 09:00-21:00
Είσοδος Δωρεάν, με δυνατότητα αγοράς 10.000 τίτλων βιβλίου σε πολύ χαμηλές τιμές!
Μέχρι 19 Φεβρουαρίου 
Πλατεία Κλαυθμώνος

Παγοδρόμιο στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ


Για τελευταία μέρα, οι επίδοξοι πατινέρ θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να στροβιλιστούν στο Παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ. Τοποθετημένο στη βόρεια όχθη του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει και φέτος στους φίλους του κατεξοχήν χριστουγεννιάτικου σπορ την ευκαιρία να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού “εκ των έσω”. Το Παγοδρόμιο λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
31/1 στις 10.00-22.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα
[relart 2]
Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b