MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Jaafar Jackson: Ο ανιψιός του Michael Jackson ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας για τον βασιλιά της Pop

Εκείνος που θα αναλάβει τον απαιτητικό ρόλο του “βασιλιά της pop” στην νέα βιογραφική ταινία του Antoine Fuqua δεν είναι άλλος από τον ανιψιό του Michael Jackson, Jaafar Jackson.

Jaafar Jackson ©imdb.com
Jaafar Jackson ©imdb.com
Monopoli Team

Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι ο Antoine Fuqua, σκηνοθέτης των ταινιών The Equalizer, King Arthur, Training Day μεταξύ άλλων, ετοιμάζει μία νέα βιογραφική ταινία για τον Michael Jackson, με τίτλο “Michael”. Σήμερα, έγινε γνωστό ότι εκείνος που θα αναλάβει τον απαιτητικό ρόλο του “βασιλιά της pop” δεν είναι άλλος από τον Jaafar Jackson, που είναι ανιψιός του Michael Jackson.

Ο Jaafar είναι το έκτο από τα εφτά παιδιά του αδερφού του Michael και μέλους των Jackson 5, Jermaine Jackson, και είναι μόλις 26 ετών.  Σύμφωνα με το Deadline, χορεύει και τραγουδάει από την ηλικία των 12 ετών, ενώ το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, «Got Me Singing».

Ο Antoine Fuqua ανακοίνωσε τα μεγάλα νέα με ένα post στα social media, γράφοντας ότι ήταν “περήφανος” που ανακοινώνει την απόφαση να υποδυθεί ο Jaafar τον Michael, στην ταινία που θα “εξερευνήσει τον άνδρα που έγινε ο βασιλιάς της Pop”.

Μάλιστα, στο post βλέπουμε μία φωτογραφία του Jaafar να κάνει την χαρακτηριστική χορευτική κίνηση του θείου του, ενώ φορά ένα από τα χαρακτηριστικά καπέλα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antoine Fuqua (@antoinefuqua)

Μιλώντας στο Variety, o Fuqua ανέφερε ότι είχε γνωρίσει πριν από δύο χρόνια τον Jaafar, ενώ παρά την “παγκόσμια έρευνα” που διεξήγαγε για το κάστινγκ, ήταν σίγουρος ότι κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να αναλάβει τον ρόλο του Michael.

“Έχει μία φυσική ικανότητα να μιμείται τον Michael, αλλά και απίστευτη χημεία με το φακό” ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Μιλώντας για την μεγάλη αυτή ευκαιρία – αυτό θα είναι το κινηματογραφικό ντεμπούτο του – ο Jaafar έγραψε στα social media του: “Είναι τιμή μου που θα φέρω την ιστορία του θείου μου Michael στη ζωή. Σε όλους τους fans σε όλο τον κόσμο: Θα σας δω σύντομα”.

Σε μία δήλωση στο Variety, η μητέρα του Michael Jackson, Katherine Jackson, δήλωσε πολύ ευχαριστημένη με την επιλογή του Fuqua, λέγοντας: “Ο Jaafar ενσαρκώνει τέλεια τον γιό μου. Είναι υπέροχο να τον βλέπεις να συνεχίζει την κληρονομιά των Jackson”.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η ταινία, αλλά ο Fuqua έγραψε ότι “έρχεται σύντομα”. Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία θα καταγράφει τα πρώτα βήματα του Michael Jackson με τους Jackson 5, την τεράστια επιτυχία που γνώρισε, αλλά και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης που έγιναν εναντίον του μέχρι και τα τελευταία χρόνια της ζωής του το 2009.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάικλ Τζάκσον: Ο «Βασιλιάς της Ποπ» μέσα από τα πιο σημαντικά τραγούδια του12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b