MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
02
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα Νούμερα: Χρήστος Νικολόπουλος, Στέλιος Διονυσίου και Πίτσα Παπαδόπούλου «εισβάλλουν» στη «Μάντρα» του Φοίβου

Στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας εμφανίζονται ο Χρήστος Νικολόπουλος, μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου.

Monopoli Team

Ο Φοίβος καλεί στη «Μάντρα» τον Χρήστο Νικολόπουλο με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) και η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ), λένε στο Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί. Εκείνος κάνει τα πάντα για να τους αποδείξει το αντίθετο.

Στο απολύτως άλλο άκρο, ο Μενέλαος (Γιάννης Καρακατσάνης) γυρίζει  σε βίντεο κλιπ μια πολιτικώς ορθή εκδοχή του τραγουδιού «Φούμα-Φούμα». Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) γίνεται μανιώδης vegan και τσακώνεται άγρια με τον προμηθευτή κρεάτων της «Μάντρας» (Απόστολος Γκλέτσος) τον οποίον ερωτεύεται σφόδρα η Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη), εκείνος όμως κεραυνοβολείται από την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους που έρχεται τυχαία στο μαγαζί.

Ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) είναι πεπεισμένος πως ο Διονυσίου δεν είναι αυτό που δείχνει. Παράλληλα, η Παπαδοπούλου λέει τον καφέ στη Δανάη και αυτά που βρίσκει δεν της αρέσουν ιδιαίτερα. Τέλος, η Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου) που είναι φανατική του Καζαντζίδη, θέλει να χαλάσει το λάιβ θεωρώντας πως ο Νικολόπουλος δεν του φέρθηκε σωστά. Αυτό θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τον τελευταίο, ώστε να ανοίξει την καρδιά του. Αν φυσικά το λάιβ γίνει, διότι κάποιος τελευταία στιγμή κλέβει το αγαπημένο μπουζούκι του Νικολόπουλου – κι εκείνος αδυνατεί να παίξει χωρίς αυτό.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής  σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 10-16 Οκτωβρίου12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

“Τα Νούμερα” στην ΕΡΤ1
Κάθε Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, 22:00

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Grammy 2026: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί
Cine News
Το Σόι Σου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ρόλο – έκπληξη
ShowBiz
Πέντε ηθοποιοί που άλλαξαν πορεία μετά την πρώτη τηλεοπτική τους επιτυχία
ShowBiz
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Θα πρωταγωνιστήσει σε νέα δραματική σειρά
Cine News
Ο Brad Pitt έρχεται στην Ελλάδα για τη νέα του ταινία
ShowBiz
Παναγιώτα Βλαντή: “Πριν από 25 χρόνια ήταν διαφορετικά στην τηλεόραση. Υπήρχε λογοκρισία” (vid)
Cine News
Όταν ο Ρέιφ Φάινς «πρόδωσε» τον νέο Βόλντεμορτ… κατά λάθος
ShowBiz
Γιώργος Κωνσταντίνου: Αν δεν δούλευα, πιθανόν να είχα πεθάνει πριν 20 χρόνια
ShowBiz
Ευαγγελία Μουμούρη: Μετά τα γυρίσματα του Ριφιφί δεν μπορούσα να γυρίσω στο σπίτι μου
ShowBiz
Τάνια Τσανακλίδου: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το «Γερνάω μαμά»
ShowBiz
Eurovision 2026 – Εθνικός Τελικός: Καπουτζίδης, Μπέτυ Μαγγίρα και Κατερίνα Βρανά οι παρουσιαστές των shows
ShowBiz
Η Κάτια Δανδουλάκη αποχαιρετά τον Χρήστο Πολίτη