MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Φοιτητική Στέγη: Ποιες είναι οι τιμές μίσθωσης σε 22 «φοιτητουπόλεις» της περιφέρειας

Αυξήσεις έως 30% με 40% καταγράφονται στα ζητούμενα ενοίκια για μίσθωση φοιτητικής στέγης σε σχέση με το 2021 και σε πόλεις – περιοχές γνωστές ως «Φοιτητουπόλεις».

Monopoli Team

Αυξήσεις έως 30% με 40% καταγράφονται στα ζητούμενα ενοίκια για μίσθωση φοιτητικής στέγης σε σχέση με το 2021 και σε πόλεις – περιοχές γνωστές ως «Φοιτητουπόλεις» της περιφέρειας, από την Πάτρα έως και την Κρήτη. Αυτό προκύπτει από σχετική έρευνα Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates για το κόστος μίσθωσης φοιτητικής κατοικίας σε 22 «Φοιτητουπόλεις» ανά την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ο κ. Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του δικτύου, «τα τελευταία χρόνια η αναζήτηση ποιοτικού ακινήτου αποτελούσε μια δύσκολη διαδικασία μετά την ραγδαία αύξηση των εγγεγραμμένων ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (π.χ. Airbnb), δεσμεύοντας αρκετά ακίνητα για τον σκοπό αυτό, με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές της Αθήνας, όπως το Κουκάκι, αλλά και σε περιοχές του Ιστορικού κέντρου και όχι μόνο, το φαινόμενο της βραχυχρόνιας μίσθωσης άλλαξε τον χάρτη των φοιτητικών κατοικιών.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Απεργία 14ης Οκτωβρίου: Πώς κινούνται τα μέσα μεταφοράς
Επίκαιρα
Έκλεισε το βιβλιοπωλείο «Επί λέξει»
Επίκαιρα
Ειδοποιήσεις σε ιδιοκτήτες για ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη – Ακολουθούν πρόστιμα
Επίκαιρα
Συμφωνία Ισραήλ – Χαμάς: Τι προβλέπει η πρώτη φάση της εκεχειρίας
Επίκαιρα
«Τέλος» οι σκαλωσιές από τη δυτική πλευρά του Παρθενώνα
Επίκαιρα
Συμμαχία για την Άγρια Ζωή: Ο άνθρωπος δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τα ζώα
Επίκαιρα
Οδηγός για το φετινό επίδομα θέρμανσης – Οι πληρωμές και τα κριτήρια
Editors
Bella Ciao#34 – Το άγχος του sold out
Επίκαιρα
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 8,1% υποχώρησε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Αύγουστο
Επίκαιρα
Κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα
Επίκαιρα
Οδηγός: Υπολογίστε πόσα κερδίζετε από τις φοροελαφρύνσεις που θα ισχύσουν το 2026
Επίκαιρα
Ο Αντώνης Σ. Παπαδημητρίου αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά