MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΠΟΤ

Γυναικοκτονία: «Πες την με το όνομά της» – Το σποτ γροθιά στο στομάχι

Με διαλόγους που ουσιαστικά δεν βγάζουν νόημα, γιατί το ζητούμενο δεν είναι οι λέξεις, αλλά οι πράξεις, το συγκεκριμένο βίντεο καταφέρνει τον σκοπό του, να δώσει μια «γροθιά στο στομάχι» στον θεατή.

Πηγή: YouTube
Monopoli Team

Ένα τηλεοπτικό σποτ για τις γυναικοκτονίες έρχεται να σοκάρει ακόμη περισσότερο τόσο για την ενδοοικογενειακή βία όσο για τις δολοφονίες γυναικών από άνδρες. Με διαλόγους που ουσιαστικά δεν βγάζουν νόημα, γιατί το ζητούμενο δεν είναι οι λέξεις, αλλά οι πράξεις, το συγκεκριμένο βίντεο από το κίνημα για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, «strong me» καταφέρνει τον σκοπό του, να δώσει μια «γροθιά στο στομάχι» όποιου το παρακολουθήσει.

Στο συγκεκριμένο βίντεο πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός Αμαλία Καβάλη η οποία καταλήγει να είναι το θύμα της επίθεσης παρότι τίποτα στην αρχή δεν προϊδεάζει για τέτοια κατάληξη. Και το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι το φινάλε. Εκεί που δεν υπάρχει εικόνα αλλά το μυαλό μπορεί να αντιληφθεί την τραγικότητα των πράξεων και των λέξεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Το όνομά μου ειν’ το δικό σου»: Οι μαθητές του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου τραγουδούν για τις γυναικοκτονίες12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b