MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
28
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Εξαιρετικός Χρήστου, στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο

Ο Απόστολος Χρήστου θα διεκδικήσει το απόγευμα (19/6) μία θέση στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη.

Monopoli Team

Σπουδαία εμφάνιση για τον Απόστολο Χρήστου στα προκριματικά των 100 μέτρων ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής της κολύμβησης πέρασε στα απογευματινά ημιτελικά του αγωνίσματος, κερδίζοντας την 6η σειρά με χρόνο 53.21 που ήταν η τρίτη καλύτερη των προκριματικών!

Ετσι, το απόγευμα (19:00 αρχίζει το πρόγραμμα) θα διεκδικήσει μία θέση στον τελικό όπου αν τα καταφέρει, όλα είναι ανοιχτά.

Εκτός ημιτελικών η Δράκου στα 100μ. ύπτιο
Η Νόρα Δράκου δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 100 μέτρων ύπτιο των γυναικών στην Βουδαπέστη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συμμετείχε στην 5η και καλύτερη σειρά, τερματίζοντας 7η σε χρόνο 1:01.59, που την έφερε στην 20η θέση στο σύνολο. Με χρόνο 1:01.13 μπήκε η 16η αθλήτρια (Πιγκρέ, Γαλλία) στα ημιτελικά. Στην κούρσα επρόκειτο να αγωνιστεί και η Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, Κέιλι ΜακΚίον, όμως δεν μπήκε ποτέ στη κούρσα.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”
ShowBiz
Ο good job Nicky για τα θέματα ήχου στον ελληνικό τελικό: «Είναι άδικο να ρίξω τις ευθύνες αλλού» (vid)
ShowBiz
Eurovision 2026: Αυτά είναι τα φαβορί του Α’ ημιτελικού
ShowBiz
Η αστυνομία “εισέβαλε” στο Θέατρο Αθηνών κατά τη διάρκεια της παράστασης Cancel
ShowBiz
Η Ζαμάνη για το περιστατικό με τη μπλούζα σε συναυλία: «Με στεναχώρησε που με έκραζαν γυναίκες» (vid)
ShowBiz
Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική του ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
ShowBiz
Η ιστορία του μενταγιόν του Ταζ Μαχάλ: Από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στη Margot Robbie
ShowBiz
16+1 σειρές που βλέπαμε οικογενειακά τα βράδια στα 90s και 00s
ShowBiz
Grammy 2026: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί