MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιάννης Φέρτης: Η μάχη που δίνει με το Αλτσχάιμερ και η συγκινητική ανάρτηση μετά από επιθυμία του ίδιου

Μια συγκινητική ανάρτηση στο Twitter για τον φίλο της και σπουδαίο ηθοποιό Γιάννη Φέρτη, έκανε η επίσης ηθοποιός και σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού, μετά από επιθυμία του ίδιου. Λίγο αργότερα η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη διαψεύδει τα λεγόμενα της ανάρτησης.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Με μια ανάρτησή της στο Twitter η ηθοποιός και σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού αποκάλυψε πως ο 84χρονος θεατράνθρωπος Γιάννης Φέρτης διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του, καθώς δίνει μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ κι αυτό είναι κάτι που ο ίδιος ήθελε να το γνωρίζει ο κόσμος που τον αγάπησε. Οπότε, και σύμφωνα με την ίδια, η συγκεκριμένη ανάρτηση για την κατάστασή του ήταν επιθυμία του ίδιου, «σαν μια συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς».

Τι αναφέρει η ανάρτηση:

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».

Σε σχόλιό της κάτω από την ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε: «Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο».

Ωστόσο, η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, επικοινώνησε σήμερα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 αναφέροντας συγκεκριμένα πως ο ηθοποιός δεν έχει Αλτσχάιμερ, δηλώντας, παράλληλα, σοκαρισμένη από την ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού. «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από Αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του.Θέλουμε την ησυχία μας», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b