MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

James Hetfield: Η συγκινητική εξομολόγηση για τις ανασφάλειές του, σε συναυλία των Metallica

O frontman του συγκροτήματος, επιφύλασσε μια έκπληξη στους Βραζιλιάνους θαυμαστές τους, όταν σταμάτησε για λίγο να παίζει και μίλησε ανοιχτά στο κοινό για τις ανασφάλειες που έχει λόγω της ηλικίας του.

Monopoli Team

Η περιοδεία των Metallica στη Βραζιλία είναι γεμάτη έντονες στιγμές. Πριν από μία εβδομάδα περίπου, μία γυναίκα γέννησε στην αίθουσα, όσο το συγκρότημα έπαιζε το “Enter Sandman” -και στη συνέχεια δέχτηκε τα συγχαρητήρια του James Hetfield μέσω τηλεφώνου. Πιο πρόσφατα, ο frontman του συγκροτήματος, επιφύλασσε άλλη μια έκπληξη στους Βραζιλιάνους θαυμαστές τους, όταν σταμάτησε για λίγο να παίζει και μίλησε ανοιχτά στο κοινό για τις ανασφάλειες που έχει λόγω της ηλικίας του -οι οποίες τον κάνουν να φοβάται ότι δεν θα μπορεί πια να παίζει όπως παλιά.

Η συγκινητική εξομολόγησε έγινε στη συναυλία της Πέμπτης 12/05 στο Estádio do Mineirão στη Βραζιλία, με την στιγμή να γίνεται στη συνέχεια viral.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Metallica (@metallica)

Αφού το συγκρότημα έπαιξε την κλασική επιτυχία τους “One”, ο Hetfield αποκάλυψε ότι δεν ένιωθε “πολύ καλά” πριν από τη συναυλία, λόγω “ανασφάλειας”.

“Πρέπει να σας πω ότι δεν ένιωθα πολύ καλά πριν έρθω εδώ. Ένιωθα λίγο ανασφαλής, σαν να είμαι ηλικιωμένος. Ότι δεν μπορώ να παίξω πια -ολες αυτές τις βλακείες που λέω στον εαυτό μου, στο κεφάλι μου” εξήγησε.

“Οπότε μίλησα σε αυτούς εδώ τους τύπους” είπε μιλώντας για τα υπόλοιπα μέλη των Metallica, “και με βοήθησαν -τόσο απλό. Μου έδωσαν μία αγκαλιά και είπαν ‘Άκου, αν δυσκολεύεσαι στη σκηνή, είμαστε εμείς εδώ’. Και σας λέω, ότι αυτό σημαίνει τα πάντα για εμένα”.

Λίγο μετά την εξομολόγηση αυτή, ο Lars Ulrich, ο Kirk Hammett και ο Robert Trujillo άφησαν τις θέσεις τους στη σκηνή και έσπευσαν να πάρουν τον James Hetfield μία μεγάλη, ομαδική αγκαλιά, λίγο πριν ξαναπεί: “Και όταν σας βλέπω όλους εδώ, δεν είμαι μόνος. Δεν είμαι μόνος, και ούτε εσείς είστε”.

Οι Metallica θα συνεχίσουν ακάθεκτοι την περιοδεία τους -που δυστυχώς δεν περιλαμβάνει καμία στάση στην Ελλάδα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b