
Monopoli Team
14.05.2022
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 250 γρ. ζυμαρικά
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
- 1 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας
- 3/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- Αλάτι και πιπέρι για γεύση
- Τυρί παρμεζάνα για το σερβίρισμα

Βράζουμε τα ζυμαρικά ανάλογα τις οδηγίες που έχει το πακέτο.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τον πελτέ και τον χυμό ντομάτας. Συνεχίζουμε με τα καρυκεύματα και αφήνουμε για 10 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα ζυμαρικά καλό ανακάτεμα και απολαμβάνουμε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.
Βρείτε περισσότερες συνταγές της Νikis Food εδώ.
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Athens Photo World 2022: Επιστρέφει για 4η χρονιά με εκθέσεις και δράσεις σε όλη την Αθήνα
Εθνικό Ιστορικό Μουσείο: Συμμετέχει στο This is Athens City Festival με ξεναγήσεις και διευρυμένο ωράριο
Ηλέκτρα του Ευριπίδη, με τη Μαρία Κίτσου σε καλοκαιρινή περιοδεία
Annecy – MIFA 2022: Η ελληνική εθνική αποστολή στο κορυφαίο φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων στον κόσμο
White tank top: Πώς να φορέσετε το cool basic κομμάτι αυτό το καλοκαίρι
Μέγαρο Μουσικής: «Ραντεβού» στον Κήπο για ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες πολιτισμό
Φεστιβάλ Καννών: Θρίαμβος για το Top Gun και Χρυσός Φοίνικας για τον Τομ Κρουζ
Μουσικό Kαλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ: Οι σειρές συναυλιών Parklife και Music Escapades επιστρέφουν
O Louis Vuitton δημιούργησε μια τσάντα αφιερωμένη στη Μύκονο
Μήδεια του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια στο Θέατρο Πέτρας