MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΡΑΣΕΙΣ

COCO-MAT: Δράση δεντροφύτευσης προς τιμήν του Αντώνη Συκάρη

Την Κυριακή 17 Απριλίου, ο Paul Ευμορφίδης και η ομάδα της COCO-MAT πραγματοποίησαν μία δράση δεντροφύτευσης προς τιμήν του Αντώνη Συκάρη στο Μαντούδι Ευβοίας.

Monopoli Team

Η δράση έλαβε χώρα, υπό καταρρακτώδη βροχή, στο χωριό Σκεπαστή του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης, παρουσία της οικογένειάς του κορυφαίου ορειβάτη, συνεργάτη και φίλου της COCO-MAT.

Στόχος της εταιρίας μέσα από αυτή τη δράση είναι η αποκατάσταση της καμένης γης από τις καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού του 2021, συμβάλλοντας παράλληλα στο έργο και την προσπάθεια των τοπικών παραγωγών για την άμεση εξυγίανση των χωραφιών τους. Στο πλαίσιο της ενέργειας, φυτεύτηκαν συνολικά 1130 δέντρα, όπως ελιές, βερυκοκιές, καρυδιές και συκιές κα.

Όπως υπογραμμίζει ο ιδρυτής της COCO-MAT, Paul Ευμορφίδης: «Η χθεσινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον φίλο μας και σχοινοσύντροφο Αντώνη. Ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης, όπου πραγματοποιήθηκε η δράση επιλέχθηκε σκόπιμα. Πρόκειται για μία περιοχή, άμεσα συνδεδεμένη με τον Αντώνη, καθώς εκεί ο ίδιος διατηρούσε στενούς οικογενειακούς δεσμούς. Παράλληλα, το Μαντούδι αποτελεί ένα εύφορο και καταπράσινο μέρος, το οποίο υπέστη σημαντικές ζημιές πέρσι το καλοκαίρι από τις φωτιές. Έτσι δε θα μπορούσαμε παρά να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στην αποκατάσταση των καμένων αυτών εκτάσεων, τιμώντας τη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου.»

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
Σχετικά Θέματα
Εταιρικές Δράσεις
Chiesi “We ACT Day” 2025: Περιβαλλοντική ευθύνη σε δράση
Εταιρικές Δράσεις
Conrad Corfu: Το νέο πολυτελές resort της Hilton υπόσχεται την απόλυτη απόδραση στο Ιόνιο
Εταιρικές Δράσεις
«Έχεις Μήνυμα»: Η νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της GSK για τους γυναικολογικούς καρκίνους
Εκδηλώσεις
Θεατρικό εργαστήριο για άτομα με άνοια και φροντιστές στο ΚΠΙΣΝ
Εταιρικές Δράσεις
Η δύναμη της πρόληψης στο Avenue Mall – Μια δράση ζωής με το “Άλμα Ζωής”
Δράσεις
Seventeen: Με την πρωτοβουλία Celebrate your Scars υποστηρίζει γυναίκες που έχουν βιώσει τον καρκίνο του μαστού
Εταιρικές Δράσεις
Νέα εποχή για τη δουλειά και τα ταξίδια: Το Go Flexy έρχεται στην Ελλάδα
Εταιρικές Δράσεις
Το Ηeraklio Travel ξεκινάει το νέο «ταξίδι» του ως Regal Travel Management Company
Αγορές
Ανακαλύψτε τα Fashion Shopping Days στο Designer Outlet Athens
Αγορές
Ο χορός των σχέσεων μέσα από τη νέα καμπάνια της Answear
Εταιρικές Δράσεις
Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean: 20% έκπτωση για όλες τις κρατήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο
Εταιρικές Δράσεις
The Campari Hotel: To Campari γιόρτασε την έναρξη του Negroni Week με ένα μοναδικό event στο Μπάγκειον