MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι 10 πιο ασφαλείς προορισμοί στον κόσμο για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες, σύμφωνα με έρευνα

Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει τους ασφαλέστερους προορισμούς στον κόσμο για solo γυναικεία ταξίδια μετά την πανδημία – Δείτε τις πόλεις που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα

Photo by Mesut Kaya on Unsplash
Photo by Mesut Kaya on Unsplash
Monopoli Team

Τα solo γυναικεία ταξίδια είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που έχουν εμφανιστεί την τελευταία δεκαετία. Όλο και περισσότερες γυναίκες παίρνουν την απόφαση να εξερευνήσουν τον κόσμο μόνες. Η αίσθηση ελευθερίας, η ευελιξία και η ευκαιρία να ανακαλύψεις τον εαυτό σου μέσα από διάφορες περιπέτειες είναι μερικοί από τους λόγους που θα σε κάνουν να αποφασίσεις ένα τέτοιο ταξίδι.

Υπάρχουν όμως κατάλληλοι προορισμοί για μία μοναχική ταξιδιώτισσα; Ναι, απαντά η ταξιδιωτική εταιρεία Holidu, η οποία έκανε μία έρευνα για να ανακαλύψει τους πιο φιλικούς και ασφαλείς προορισμούς για solo ταξίδια γυναικών, μετά την πανδημία. Το 73% των γυναικών που ταξιδεύουν μόνες ανησυχούν για την ασφάλειά τους, σύμφωνα με μελέτη της Solo Female Travellers. Επομένως, η επιλογή του σωστού προορισμού είναι πολύ σημαντική.

Αυτοί είναι οι πιο ασφαλείς προορισμοί για γυναίκες

Η μηχανή αναζήτησης διακοπών Holidu έφτιαξε μία λίστα με 10 ασφαλέστερες πόλεις σε όλο τον κόσμο για solo γυναικεία ταξίδια. Για τη δημιουργία της κατάταξης, η εταιρεία εξέτασε δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια στους δρόμους, τα επίπεδα εγκληματικότητας, τη συμπεριφορά στους ταξιδιώτες και το κόστος. Επίσης, δεδομένου ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει μετά την πανδημία του κορονοϊού, η έρευνα εξέτασε και την αντιμετώπιση της Covid-19 στη χώρα που βρίσκεται κάθε πόλη. Ιδού οι 10 ασφαλέστερες πόλεις για τις γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες:

1. Μόντρεαλ, Καναδάς
Photo by Samuel Charron on Unsplash

Photo by Samuel Charron on Unsplash

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b