MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Θεόδωρος Κουρεντζής: Σε δωρεάν streaming η εκπληκτική συναυλία που παρουσιάστηκε στο Μέγαρο

Η εμβληματική συναυλία του συνόλου musicAeterna, με την ανεπανάληπτη εκτέλεση της 9ης Συμφωνίας του Μπετόβεν, που απολαύσαμε πριν λίγες μέρες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα μεταδοθεί σε streaming στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Φωτογραφίες: Alexandra Muravyeva
Monopoli Team

Tο Μέγαρο Μουσικής και η musicAeterna, σε συνεργασία με τo ARTE, την Unitel και το ZDF, μεταδίδουν σε streaming από τις 24 Φεβρουαρίου 2022 –ημέρα γενεθλίων του πολυβραβευμένου Θεόδωρου Κουρεντζή– την «Ενάτη Συμφωνία» του Ludwig van Beethoven, η οποία παρουσιάστηκε σε δύο sold out συναυλίες, στις 19 και 20/2/2022 στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, και μάγεψε το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Θεόδωρος Κουρεντζής στο Μέγαρο με την «Ενάτη» του Beethoven12.09.2018

Η συναυλία θα παραμείνει διαθέσιμη για 90 ημέρες

Το παγκόσμιας εμβέλειας καλλιτεχνικό γεγονός διατίθεται δωρεάν στους διαδικτυακούς θεατές μέσω streaming σε ολόκληρη την Ευρώπη, για 90 ημέρες μετά την ψηφιακή της πρεμιέρα.

H μαγική ερμηνεία της «Συμφωνίας αρ. 9» του Ludwig van Beethoven από την Ορχήστρα και Χορωδία MusicAeterna υπό τον Θεόδωρο Κουρεντζή, αλλά και τους σολίστ Birgitte Christensen (σοπράνο), Sophie Harmsen (άλτο), Benjamin Bruns (τενόρος) και Johannes Kammler (μπάσος), ηχογραφήθηκε στο Μέγαρο και θα κυκλοφορήσει από τη Sony Classical.

Το Μέγαρο συνέπραξε για πρώτη φορά με αυτούς τους τρεις σημαντικούς φορείς, τον προηγούμενο Ιούνιο, με την ευκαιρία της συναυλίας του Θεόδωρου Κουρεντζή και του διάσημου Συνόλου στο Αρχαίο Θέατρο Δελφών, με την «Εβδόμη» του Ludwig van Beethoven, ένα εντυπωσιακό μουσικό και τεχνολογικό εγχείρημα που σημείωσε τεράστια επιτυχία, συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δείτε τη συναυλία εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ μαραθώνιος Μπετόβεν διασχίζει τους Δελφούς12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b